ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 7 ارديبهشت 1403
جمعه 7 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 26 مهر 1398     |     کد : 189715

۲۲ موکب از استان فعال هستند؛

سهم آذربایجان شرقی در خدمت رسانی به زائران اربعین

پیاده روی اربعین حسینی، بزرگ ترین حرکت مردمی است که هرساله در ایام اربعین برگزار می شود، دستگاه های خدمات رسان آذربایجان شرقی نیز در کنار زائران حضور دارند و مشغول خدمات رسانی هستند.

 پیاده روی اربعین حسینی، بزرگ ترین حرکت مردمی است که هرساله در ایام اربعین برگزار می شود، دستگاه های خدمات رسان آذربایجان شرقی نیز در کنار زائران حضور دارند و مشغول خدمات رسانی هستند.

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها - بیت اله احمدی؛ پیاده روی اربعین هر ساله با اجتماع میلیونی مسلمانان و شیعیان از نقاط مختلف جهان برای ابراز ارادت به اباعبدالله حسین(ع) و یاران شهیدش در کربلا برگزار می شود.

امسال ۲۲ موکب از استان آذربایجان شرقی درحال اسکان دهی و پذیرایی از زائران حسینی است، استاندار آذربایجان شرقی نیز از پیش بینی حضور ۱۰۰ هزار نفری مردم آذربایجان شرقی در مراسم پیاده روی اربعین در کشور عراق خبر داده است؛ سال گذشته حدود ۷۰ هزار زائر آذربایجان شرقی عازم این پیاده روی عظیم حسینی شده بودند.

حجت الاسلام والمسلمین سید محمدعلی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی نیز با سفر به کشور عراق، ضمن دیدار با امام جمعه کربلا، از موکب های مستقر استان در این کشور از نزدیک بازدید کرد.

اعزام ۳۰ کارشناس فوریت های پزشکی تبریز به عراق

رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز، در گفتگو با خبرنگار مهر، گفت: در کل کشور هزار و ۱۰۰ دستگاه آمبولانس، ۴۴ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۱۵ فروند بالگرد به سه مرز ایران و عراق اعزام شدند و ۶ بیمارستان با ۴۱۰ تخت و ۹ بیمارستان سیار و ۳ درمانگاه سیار آماده باش هستند.

فرزاد رحمانی افزود: تعداد ۳ هزار و ۶۰۰ نفر تکنسین هم به مرزها اعزام می شوند و کار خدمت رسانی به زائران را انجام می دهند که از استان آذربایجان شرقی ۳۰ نفر کارشناس فوریت های پزشکی در قالب ۱۰ دستگاه خودروی آمبولانس، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، یک دستگاه موتور آمبولانس، ۲ دستگاه خودروی پشتیبانی و ۲ دستگاه آمبولانس دپو اعزام شدند.

وی خاطرنشان کرد: علاوه بر آن ها ۶۶ نفر نیروی درمانی شامل پرستار، پزشک متخصص و عمومی به صورت نیروهای داوطلب از استان آذربایجان شرقی به مرزهای مهران و خسروی اعزام شدند.

رئیس اورژانس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری ضمن توصیه به زائران گفت: افرادی که در پیاده روی اربعین شرکت می کنند، از آب های بسته بندی استفاده کنند و لوازم شخصی به همراه داشته باشند.

استقرار ۳۳۰ دستگاه اتوبوس آذربایجان شرقی در مرز مهران

زائران هنگامی که به شهر نجف رسیدند پس از زیارت و اقامتی کوتاه، پیاده روی اربعین را آغاز می کنند، مسیری که بیشتر زائران ایرانی انتخاب می ‌کنند همان مسیر اصلی است و توصیه مسئولان نیز این است که زائران از انتخاب مسیرهای فرعی به دلیل موضوعات امنیتی و پوشش‌های امدادی خودداری کنند.

هنگامی که زائران مسیر اصلی را پیدا کردند، برای رسیدن به مسیری که عمودهای اصلی در آنجا قرار دارند باید ۱۸۲ عمود را از ابتدای نجف تا انتهای شهر طی کنند، پس از پایان ۱۸۲ عمود شهر نجف، زائران وارد مسیر اصلی می‌شوند.

در مجموع زائران باید ۱۴۵۲ عمود را به مسافت ۸۰ کیلومتر تا کربلا طی کنند، فاصله هر عمود تا عمود دیگر ۶۰ متر است. شماره هر عمود در ستون‌های بزرگی که قابل مشاهده هستند، نوشته شده و زائران می‌توانند به راحتی آن‌ها را مشاهده کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی، در گفتگو با خبرنگار مهر، ابراز داشت: با توجه به اینکه از ۲۴ تا ۲۹ مهرماه اوج بازگشت زائران اربعین است که در این ایام، محدودیت های ترافیکی در مسیرهای حرکت زائران اعمال می شود.

اروجعلی علیزاده افزود: اتوبوس ها از نقطه صفر مرزی مسافران را از مرز تا تبریز جابجا می کنند، امسال به ۲ مدل طراحی شده است، نیمی از ۳۳۰ دستگاه اتوبوس، زائران استان آذربایجان شرقی را از بین مهران به کرمانشاه و مابقی اتوبوس ها نیز از کرمانشاه به مقصد تبریز جابجا می کنند.

امسال ۲۲ موکب از استان آذربایجان شرقی آماده اسکان دهی و پذیرایی از زائران حسینی است

وی تاکید کرد: خروج و ورود سواری از مرزها ممنوع است و اجازه خروج از مرز را ندارند و زائران تنها با اتوبوس می توانند از مرز به سمت عراق حرکت کنند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی در بخش دیگری گفت: ۵۵ دستگاه کامیون و ۱۰ دستگاه اتوبوس به صورت رایگان در اختیار موکب های اربعین قرار گرفته است.

علیزاده کشیک های شبانه روزی در مرزهای مهران و خسروی و ۱۳ ترمینال استان مستقر هستند تا در جهت ارائه خدمات و پاسخگویی به زائران و نظارت بر ناوگان حمل ونقل انجام وظیفه کنند.

وی اظهار داشت: ۴۰ دستگاه مجتمع خدمات رفاهی در بین مسیر حرکت زائران اربعین وجود دارد که هماهنگی های لازم با آن ها صورت گرفته است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای آذربایجان شرقی در ادامه تصریح کرد: زائران تمهیدات لازم را برای استفاده از ناوگان حمل و نقل در عراق بیندیشند و پول نقد با خود به همراه داشته باشند.

افزایش ارسال ۴۵ درصدی دارو به عراق

سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر در داخل کشور و تا رسیدن به مرزهای زمینی مهران، چذابه، شلمچه و خسروی خدمات لازم را به زایران سالار شهیدان (ع) ارایه می کند و در خارج از مرزها نیز مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر خدمات درمانی مربوطه را به زایران اربعین حسینی (ع) در شهرهای کربلا، کاظمین شریفین، سامرا، کوت، حله و نجف اشرف را ارائه خواهند کرد.

 ارائه خدمات درمانی به زائران ایرانی اربعین حسینی در داخل کشور نیز به عهده وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی، در این باره در گفتگو با خبرنگار مهر، ابراز داشت: هلال احمر در خارج از کشور وظیفه بهداشت و درمان و پاسخگویی به موارد اضطراری را به عهده دارد.

سعید کنعانی افزود: درمانگاه های ما در عراق در طول سال فعال هستند اما در این ایام درمانگاه به ۴۵ مورد افزایش پیدا کرده است.

وی تاکید کرد: ۱۶۰ تن تجهیزات و دارو توسط هلال احمر به کشور عراق اعزام شده که نسبت به سال گذشته ۴۵ درصد افزایش داشته است.

مدیرعامل هلال احمر استان آذربایجان شرقی عنوان کرد: تعداد ۴ درمانگاه در نجف، ۶ مورد در مسیر نجف به کربلا، ۷ مورد در کربلا، ۳ مورد در کاظمین و در سامرا و حله و سید محمد نیز هر کدام یک پایگاه مستقر شده است.

کنعانی گفت: بیمارستان هلال احمر در کربلا تا سال آینده در ۱۱ طبقه احداث می شود که باعث حل بسیاری از مشکلات خواهد شد.

وی در پایان ابراز داشت: با توجه به حجم زائرین اربعین، امکاناتی که از لحاظ بهداشت و درمان فراهم شده پاسخگوی زائران خواهد بود و جای نگرانی نیست.

ارسال امکانات اهدایی مردم آذربایجان شرقی به زائران

نماینده ستاد اربعین استان آذربایجان شرقی در مرز مهران نیز به خبرنگار مهر گفت: از ۱۲ مهرماه در مرز مهران مستقر شده ایم و ماموریت های ویژه استان اجرایی شده و آماده اسکان زائران هستیم.

فریدونی افزود: محلی برای برپایی موکب حضرت عقیله بنی هاشم مس سونگون  در مرز مهران و شهر مهران با همکاری مسئولین شهرستان مهران و استان ایلام فراهم شده است و خدمات خود را به زائرین ارائه می کنند.

وی در پایان تاکید کرد: امکاناتی که از استان آذربایجان شرقی به زائران اهدا شده در قالب ۱۰۰ ها کامیون های عشق ایثار و هزار و ۸۰۰ نفر خادم، یکی پس از دیگری به مرز مهران اعزام می شوند.


نوشته شده در   جمعه 26 مهر 1398  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode