ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 9 ارديبهشت 1403
يکشنبه 9 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 29 بهمن 1396     |     کد : 182588

روحانی: اشتبا‌ه‌های محاسباتی مانع از اتمام جنگ و تجاوز است؛ نمونه آن آمریکا

رئیس جمهور با طرح این پرسش از نخبگان که چرا همچنان تجاوز به حقوق دیگران به ملت‌های دیگر به کشورهای دیگر دیده می‌شود و ترس از تروریسم از افراطی گری وجود دارد، گفت اشتباه محاسباتی از عوامل آن است که نمونه آن آمریکاست.

همشهری آنلاین:رئیس جمهور با طرح این پرسش از نخبگان که چرا همچنان تجاوز به حقوق دیگران به ملت‌های دیگر به کشورهای دیگر دیده می‌شود و ترس از تروریسم از افراطی گری وجود دارد، گفت اشتباه محاسباتی از عوامل آن است که نمونه آن آمریکاست.

به گزارش ایرنا، دكتر روحانی هنگام سخنرانی در موسسه پژوهشی آبزرور در دهلی نو درباره 'اولویت‌های سیاست خارجی ایران' گفت: سوال اصلی در برابر نخبگان در حال حاضر آن است که بعد از این همه پیشرفت‌های علمی در جهان و مراکز علمی و دانشگاهی متعدد که روزبروز به تعداد آنها افزوده می‌شود و همچنین توسعه فرهنگ در جامعه انسانی، چطور هنوز مسایل و مشکلات بسیار مهمی در جهان باقی مانده است که جوامع بشری با آنها روبروست.

وی گفت باید نخبگان به پاسخ این پرسش بیاندیشند که چرا چنگ پایان نمی‌یابد، چرا همچنان تجاوز به حقوق دیگران به ملت‌های دیگر به کشورهای دیگر دیده می‌شود و چرا در جهان امروز هنوز رعب و وحشت و ترس از تروریسم از افراطی گری و بسیار از مسایل دیگر وجود دارد.
وی با تاکید بر اینکه بشر در طول قرن‌ها و هزاران سال بشر با این مشکلات مواجه بوده و درباره آن بسیار فکر کرده است گفت: برغم تمام این تلاش‌ها اشکال کار کجاست که جوامع بشری در مبارزه با دشواری‌ها همچنان ناموفق هستند.

وی گفت اگر سرنوست انسان این است که تا زمانی که بشر باقی است جامعه بدون جنگ و تجاوز قابل تصور نیست، پس چرا همه از اخلاقیات و فضایل سخن می‌گویند.

رییس جمهوری کشورمان با تاکید بر اینکه بسیاری از مسایل ناخوشایند در جهان از اشتباه محاسبه نشات می‌گیرد، افزود: شکل روابط آمریکا با ایران نمونه‌ای از این اشتباه در محاسبه است. آمریکا یک کشور صنعتی است با دانشگاه‌های بزرگ و متفکرین زیاد و سیاستمداران فراوان که نسبت به منطقه ما اشراف دارد، صدها هزار جاسوس در سالیان دراز علیه ایران استخدام کرده، سیاستمداران بسیاری به ایران فرستاده که در مقعطی در سال‌های قبل از انقلاب کل سرنوشت کشور به دست آنها بود و برای همه چیز آنها تصمیم می‌گرفتند.

وی با تاکید بر اینکه همین آمریکا در سالهای بعد از انقلاب مداوم در حال اشتباه محاسباتی بوده است، گفت از روز اول انقلاب، آمریکا تصمیم گرفت انقلاب را سرنگون کند، اما بارها مجبور شد توبه کرده و اظهار پشیمانی کند. اما اکنون پس از تحمل این همه ضرر از سوی آمریکا به خاطر اشتباه محاسباتی، دوباره فرد جدید آمده است که هوس توطئه در او زنده شده است.

نیتجه اشتباه محاسباتی آن بود که آمریکا نتوانست سیاست‌های خوبی در قبال ایران اتخاذ کند. علاوه بر این آمریکا نتوانست وفای به عهد کند.

موسسه پژوهشی آبزور معروف به «او آر اف» به دلیل تمرکز بر مسایل مهم جهانی و بهره‌مندی از مشارکت کارشناسان برجسته و حضور سیاستمداران برجسته از شهرت و اهمیت زیادی برخوردار است.


نوشته شده در   يکشنبه 29 بهمن 1396  توسط   کاربر 1   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode