ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 14 ارديبهشت 1403
جمعه 14 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 29 دي 1389     |     کد : 14298

شیر ارگانیک بهتر است یا شیر کارخانه‌ای؟

کارشناسان انگلیسی ادعا کردند شیر حاصل از دام‌های ارگانیک و طبیعی که بدون مواد شیمیایی پرورش یافته‌اند و علف تازه می‌خورند، برای سلامتی خیلی مفیدتر است.

 همشهری آنلاین: کارشناسان انگلیسی ادعا کردند شیر حاصل از دام‌های ارگانیک و طبیعی که بدون مواد شیمیایی پرورش یافته‌اند و علف تازه می‌خورند، برای سلامتی خیلی مفیدتر است.

به گزارش ایسنا، این کارشناسان می‌گویند شیر ارگانیک چربی اشباع شده کمتری دارد و بیشتر از شیرهایی که در کارخانه‌های لبنیات تجاری تولید می‌شوند، حاوی اسیدهای چرب مفید است.
به گزارش مجله دیری ساینس، همچنین شیر ارگانیک زمانی که تحت تاثیر شرایط آب و هوایی قرار بگیرد کمتر خواص مفید خود را از دست می‌دهد.

روزنامه تلگراف نیز در این باره آورده است: کارشناسان تغذیه با مقایسه شیر دام‌های ارگانیک و شیر‌های کارخانه‌ای دریافته‌اند که شیرهای کارخانه‌ای حاوی مقادیر زیاد چربی‌های اشباع شده و مقدار بسیار کمتری از اسیدهای چرب مفید هستند در حالی که شیر ارگانیک برای مقابله با هر دوی این مشکلات مفید است.

برای دستیابی به این نتایج، کارشناسان علوم بهداشتی بعنوان بخشی از برنامه گروه مزرعه‌داری اکولوژیک نافرتون در دانشگاه نیوکسل انگلیس و مرکز تغذیه انسان روی کیفیت 88 نام تجاری مختلف شیرهای کارخانه‌ای موجود در سوپر مارکت‌ها طی یک دوره دو ساله آزمایش و مطالعه کرده‌اند.


نوشته شده در   چهارشنبه 29 دي 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode