ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403
پنجشنبه 27 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 20 دي 1386     |     کد : 135

غذای کم نمک بخورید

 

 

نمک (سدیم) یک عامل دخیل در فشار خون بالا است، و نمک بیش از حد در رژیم غذایی می‌تواند به خصوص برای افراد مبتلا به بیماری قلبی خطرناک باشد.

برای اینکه غذاهایی را که تهیه می‌کنید، کم‌نمک‌تر باشند، به این نکات توجه داشته باشید:

  • از افزودن نمک اضافی به غذا هنگام خوردن آن اجتناب کنید.
  • مقدار نمک مورد استفاده‌تان هنگام پختن غذا را کاهش دهید. به جای آن از ادویه سبزی‌های معطر استفاده کنید.
  • درون آبی که درون برنج یا ماکارونی را می‌جوشانید، نمک نریزید.
  • حتی‌المقدور از سس‌های بسته‌بندی‌شده پرهیز کنید چرا که معمولا حاوی مقدار زیادی نمک یا سدیم دارند.
  • تا جایی که می‌توانید از غذاها و خوراکی‌های تازه استفاده کنید. غذاهای بسته‌بندی‌شده و فرآروی‌شده اغلب حاوی مقدار زیادی نمک یا سدیم هستند.


نوشته شده در   پنجشنبه 20 دي 1386  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode