ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 29 ارديبهشت 1403
شنبه 29 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 7 آذر 1389     |     کد : 12045

نوشیدن آب و مایعات زیاد همراه غذا موجب اختلال در هضم می‌شود

نوشیدن آب و مایعات زیاد همراه غذا، موجب رقیق شدن شیره‌های گوارشی شده و هضم غذا را دچار اختلال می‌کند.

 
نوشیدن آب و مایعات زیاد همراه غذا، موجب رقیق شدن شیره‌های گوارشی شده و هضم غذا را دچار اختلال می‌کند.
به گزارش ایسنا، دکتر ابوالقاسم جزایری، مشاور تغذیه‌ای معاون بهداشتی وزارت بهداشت، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: اگر هنگام صرف غذا از آب و مایعات زیاد استفاده شود، شیره‌های گوارشی رقیق شده و در نتیجه نمی‌توانند اثر کامل در هضم و جذب مواد غذایی داشته باشند که نتیجه آن اختلال در هضم و جذب مواد غذایی و ایجاد نفخ و اختلال در دستگاه گوارش است.
وی با اشاره به این که تند غذا خوردن و خوب نجویدن غذا هضم غذا را دچار مشکل می‌کند، افزود: نخستین مرحله هضم بعضی از مواد غذایی در دهان و بوسیله بزاق دهان انجام می‌شود و این در صورتی است که غذا به خوبی جویده، خرد و با بزاق دهان آغشته شود.[غذای سبک و درست جویدن مانع سوزش معده می‌شود]
دکتر جزایری تصریح کرد: چنانچه غذا با عجله خورده شود و غذا را به خوبی نجویم، در هضم و جذب مواد غذایی اختلال ایجاد می‌شود و این امر می‌تواند موجب سنگینی، دل درد و ناراحتی‌های گوارشی شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: توصیه می‌شود غذا در هنگام خوردن، حرارت مناسب داشته باشد یعنی نه خیلی سرد و نه خیلی گرم باشد و همچنین به آرامی جویده شود تا هضم آن سریعتر صورت گیرد.


نوشته شده در   يکشنبه 7 آذر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode