ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403
چهارشنبه 26 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 14 بهمن 1395     |     کد : 110870

روایت کوتاه از قلعه ای که یک کلانشهر شد

392 سال پیش در روز دوم فوریه سال 1625 میلادی مهاجران هلندی یک قلعه را در جزیره منهتن و در دهانه رودخانه هوستون بنا کردند ، این قلعه کوچک سال ها بعد به کلانشهر نیویورک تبدیل شد.

392 سال پیش در روز دوم فوریه سال 1625 میلادی مهاجران هلندی یک قلعه را در جزیره منهتن و در دهانه رودخانه هوستون بنا کردند ، این قلعه کوچک سال ها بعد به کلانشهر نیویورک تبدیل شد.

به گزارش جام جم آنلاین، شرکت هلندی هند غربی در پیرامون قلعه 30 خانواده مهاجر پروتستان مذهب فرانسوی را مستقر کرد. این مهاجرنشین کوچک به یاد بندر آمستردام «نیو آمستردام» نام گرفت.

پتر مینوئیت ، فرماندار نیو آمستردام زمین های این مهاجرنشین را در ازای دادن مهره های رنگین ، چند آینه و دیگر وسایلی که حدود 60 فلورن قیمت داشتند از سرخ پوستان آلگونکین خریداری کرد و به اشغال این سرزمین جنبه قانونی داد.

زندگی مهاجرنشینان نیو آمستردام در سال های نخست بسیار دشوار بود.جنگ های بی وقفه با سرخ پوستان قبیله آلگونکین ، شیوع بیماری های مسری مانند وبا و...

در سال 1664 میلادی چهار فروند کشتی جنگی انگلیسی ورودی بندر نیو آمستردام را مسدود کردند.

پتر استیووسان ، فرماندار هلندی که امیدی به کمک نداشت تصمیم گرفت تسلیم شده و این مهاجرنشین را به انگلیسی ها واگذار کند.

مهاجرنشین نیو آمستردام به افتخار دوک دو یورک ،‌پادشاه آینده انگلستان که با نام جک دوم به تخت سلطنت نشست به نیویورک تغییر نام داد.

این شهر به لطف تجارت پوست با سرزمین دریاچه های بزرگ به سرعت توسعه و گسترش یافت. در زمان جنگ استقلال آمریکا ، نیویورک با 30 هزار نفر جمعیت مهمترین شهر آمریکای شمالی بود.

در سال 1850 جمعیت نیویورک به 500 هزار نفر و در پایان قرن نوزدهم به سه میلیون نفر رسید. نیویورک دروازه اصلی ورود مهاجران اروپایی به آمریکا محسوب می شد.

با اختراع آسانسور برقی ، نخستین آسمان خراش ها در گوشه و کنار جزیره منهتن سر بر افراشتند.

امروز نیویورک یکی از بزرگترین شهرهای جهان محسوب می شود نه فقط به دلیل جمعیت آن بلکه به دلیل تنوع نژادی و فرهنگی مردمی که در آن سکونت دارند.


نوشته شده در   پنجشنبه 14 بهمن 1395  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode