ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 1 خرداد 1403
سه شنبه 1 خرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 22 مهر 1389     |     کد : 10313

كم‌خوني موجب تنگي‌نفس و تپش قلب مي‌شود

از علائم كمبود آهن، رنگ پريدگي دائـمي زبان و مخاط و داخل پلك چشم و لب‌ها، كمرنگ شدن خطوط كف دست، احساس ضعف وخستگي، سياهي رفتن چشم، بي تفاوتي، سرگيجه، سر درد و بي اشتهائيي، حالت تهوع، خواب رفتن و سوزن سوزن شدن دست‌ها و پاها، در موارد شديد تنگي نفس و تپش قلب اشاره كرد.

از علائم كمبود آهن، رنگ پريدگي دائـمي زبان و مخاط و داخل پلك چشم و لب‌ها، كمرنگ شدن خطوط كف دست، احساس ضعف وخستگي، سياهي رفتن چشم، بي تفاوتي، سرگيجه، سر درد و بي اشتهائيي، حالت تهوع، خواب رفتن و سوزن سوزن شدن دست‌ها و پاها، در موارد شديد تنگي نفس و تپش قلب اشاره كرد.
سلامت نیوز: عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: كم‌خوني موجب كمرنگ شدن خطوط كف دست، احساس ضعف وخستگي، سياهي رفتن چشم، بي تفاوتي، سرگيجه، سر درد و بي اشتهايـي، تنگي‌نفس و تپش قلب مي‌شود.
احمدرضا درستي در گفت‌و‌گو با فارس، افزود: كمبود آهن بر تكامل مغز در 2سال اول زندگي، لطمه‌هاي جبران ناپذير وارد مي‌كند.
وي گفت: كم‌خوني فقر آهن در كودكان سنين مدرسه موجب كاهش قدرت يادگيري مي‌شود. ضريب هوشي اين كودكان 5 تا 10 امتياز كمتر از حد طبيعي برآورده شده است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: اين كودكان تغييرات رفتاري و ابتلا به بيماري‌هاي عفوني، احساس خستگي و ضعف در اين كودكان بيشتر است.
درستي گفت: از علائم كمبود آهن، رنگ پريدگي دائـمي زبان و مخاط و داخل پلك چشم و لب‌ها، كمرنگ شدن خطوط كف دست، احساس ضعف وخستگي، سياهي رفتن چشم، بي تفاوتي، سرگيجه، سر درد و بي اشتهائيي، حالت تهوع، خواب رفتن و سوزن سوزن شدن دست‌ها و پاها، در موارد شديد تنگي نفس و تپش قلب اشاره كرد.
وي اضافه كرد: از عوامل ايجاد كمبود آهن مي‌توان مصرف غذاهاي غير خانگي مانند انواع ساندويچ‌هاي سوسيس و كالباس، پيتزا و تنقلات غذايي كم ارزش مانند چيپس، نوشابه، شكلات و پفك، ابتلاء به عفونت‌ها، آلودگي‌هاي انگلي، مصرف كم انواع گوشت، مصرف چاي همراه غذا، مصرف ناكافي غذاي حاوي ويتامين C، مصرف نان‌هاي تهيه شده با جوش شيرين هستند، نام برد.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشكي تهران افزود: از غذاهاي حاوي آهن مي‌توان به انواع گوشت، حبوبات، غلات داراي سبوس و به مقدار كمتر سبزي‌ها اشاره كرد و عموماً ميوه‌ها و لبنيات آهن ندارند.


نوشته شده در   پنجشنبه 22 مهر 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode