ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
يکشنبه 30 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 16 خرداد 1389     |     کد : 7887

مصرف ميوه‌‌ موجب تعادل قند خون مي‌شود

سيد ضياءالدين مظهري متخصص تغذيه گفت: مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري مي‌كند و در تعديل قند خون كاملاً تاثيرگذار هستند...

 سيد ضياءالدين مظهري متخصص تغذيه گفت: مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري مي‌كند و در تعديل قند خون كاملاً تاثيرگذار هستند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: اصولاً ميوه‌ها و سبزي‌ها بدن را سم زدايي مي‌كنند.
وي گفت: گنجاندن 400 تا 700 گرم سبزي چه به صورت خام و پخته در غذاي روزانه حدود 200 تا 300 گرم ميوه از انواع ميوه سبز ، زرد و قرمز عواملي دارند كه موجب خنثي سازي راديكال‌هاي آزاد مي‌شود.
اين متخصص تغذيه افزود: مصرف خود ميوه‌ همواره از آبميوه‌ها بهتر است به دليل اينكه تفاله‌هاي خود ميوه نقش اساسي را در تنظيم برنامه‌هاي گوارشي بر عهده دارد.
مظهري گفت: طعم، رنگ، بو و مزه كه سبزي‌ها و ميوه‌ها دارند، در حفظ و تعادل و سيستم دفاعي بدن نقش اساسي دارد و قادر هستند از تجمع پلاكت‌ها جلوگيري كنند. مصرف ميوه از افزايش چربي خون جلوگيري مي‌كند و در تعديل قند خون كاملاً تاثيرگذار هستند و افراد را در مقابل بيماري‌هاي غير عفوني و متابوليكي ايمن مي‌كند.


نوشته شده در   يکشنبه 16 خرداد 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode