ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
سه شنبه 25 ارديبهشت 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 25 اسفند 1388     |     کد : 6846

مسمومیت های غذایی را در سفر جدی بگیرید

یک متخصص تغذیه گفت:« رفتن به رستورانهای بین راهی غیر بهداشتی و غیر استاندارد در ایام عید، آموزش غیر مستقیم به کودکان و انتقال ژن معیوب به نسل های آینده است تا موارد بهداشتی را نادیده بگیرند.»...

یک متخصص تغذیه گفت:« رفتن به رستورانهای بین راهی غیر بهداشتی و غیر استاندارد در ایام عید، آموزش غیر مستقیم به کودکان و انتقال ژن معیوب به نسل های آینده است تا موارد بهداشتی را نادیده بگیرند.»
دکتر تیرنگ نیستانی در گفتگو با «سلامت نیوز»، اظهارداشت:با توجه به نزدیکی ایام عید به مردم توصیه می‌شود در مسافرت‌ها موازین بهداشتی را رعایت و تغذیه سالم و استانداردی داشته باشند.
وی افزود:«غذاهای دستکاری شده مثل کباب، سالاد و غذاهای گوشتی در معرض فساد و مسمومیت قرار دارند و برای سفر و بین راه مناسب نیستند.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«غذاهای طبخ شده در ابتدا باکتریهای اندک و غیر مضری دارند و در طول مسیر و با گذشت زمان تکثیر و مسمومیت زا می شوند.»
نیستانی گفت:«غذاهای طبخی که به دستکاری نیاز دارند بهتر است هنگام توقف و استراحت در بین راه طبخ شود تا از سلامت بیشتری برخوردار باشد.»
وی ادامه داد:«بسیاری از افراد نیز به رستوران های بین راهی مراجعه می‌کنند که در صورت عدم توجه به موازین بهداشتی و استانداردها امکان مسمومیت های شدید وجود دارد.»
این متخصص تغذیه:«بسیاری از افراد با تفکر اینکه مسمومیت غذایی تنها به شکل اسهال و استفراغ ساده بروز می‌کند و اقدامات درمانی لازم را انجام نمی‌دهند.»
نیستانی سیستم ایمنی کودکان و افراد مسن را ضعیف دانست و اظهار داشت:«در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مسمومیت غذایی مشکل ساز است و می تواند سلامتشان را به خطر اندازد.»
وی تصریح کرد:«رفتن به رستورانهای بین راهی غیر بهداشتی و غیر استاندارد آموزش غیر مستقیم به کودکان و انتقال ژن معیوب به نسل های آینده است گه موارد بهداشتی را نا دیده بگیرند.»
نیستانی گفت:بسیاری از افراد نیز در سفرهای طولانی مدت به دلایل اقتصادی، سالم بودن و حساسیت از غذاهای کنسروی و بسته بندی استفاده می‌کنند که نسبت به روشهای قبلی بهداشتی تر است.»
این متخصص تغذیه در پایان توصیه کرد: «به منظور حفظ سلامت اعضای خانواده توصیه می‌شود از غذاهای غیر استاندارد و غیر بهداشتی صرف نظر کنند.»



نوشته شده در   سه شنبه 25 اسفند 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode