ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 12 دي 1404
جمعه 12 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 18 بهمن 1394     |     کد : 99488

زیکا به 33 کشور گسترش یافت

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که ویروس زیکا به 33 منطقه و کشور جهان سرایت کرده است. ویروس این بیماری که با گزش نیش نوعی پشه منتقل می شود برای نخستین بار سال گذشته میلادی در برزیل گزارش شد.

سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که ویروس زیکا به 33 منطقه و کشور جهان سرایت کرده است. ویروس این بیماری که با گزش نیش نوعی پشه منتقل می شود برای نخستین بار سال گذشته میلادی در برزیل گزارش شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،به نقل از خبرگزاری قطر از ژنو در این بیماری که بیشتر متوجه زنان باردار است جنین دچار آسیب های مغزی می شود و کودکان با سران کوچکتر از حد معمول به دنیا می آیند.
 
سازمان بهداشت جهانی روز جمعه اعلام کرد که این ویروس در 26 کشور و منطقه حوزه کاراییب و آمریکای مرکزی و جنوبی از جمله برزیل، کلمبیا و مکزیک مشاهده شده است.
 
مواردی از این ویروس در فیجی، تونگا و سه کشور جزیره ای اقیانوسیه گزارش شده ست. کابوی سبز (کابو ورده) و مالدیو در آفریقا و اقیانوس هند عفونت های ناشی از گزش پشه را تایید کرده اند.
 
به گزارش مقامات مسئول سازمان بهداشت جهانی منشاء اصلی عفونت پشه ا ست. این سازمان به زنان باردار توصیه می کند که با به کارگیری دور کننده ها، بستن در و پنجره، استفاده از پشه بند و در معرض قرار ندادن پوست خود، بدن شان را از نیش پشه ها حفظ کنند.
 
این سازمان جهانی همچنین به زنان باردار توصیه می کند که به مناطق که وجود این بیماری در آنها تائید شده است، سفر نکنند.
 
دفتر کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل نیز همزمان با گسترش این بیماری نگرانی خود را از خط مشی برخی از کشور ها در مهار بارداری زنان اعلام کرد.
 
دفتر سازمان ملل در ژنو نیز یادآور شد که مسئولان کشورها باید به عوض جلوگیری از بارداری، اطلاعات و کمک های خود در اختیار آنها قرار دهند.


نوشته شده در   يکشنبه 18 بهمن 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode