مدیرکل ثبت احوال استان آذربایجانشرقی با بیان اینکه 6 شهرستان استان آذربایجانشرقی دفتر طلاق ندارند، گفت: شهرستانهای عجبشیر، هریس، جلفا، ورزقان، چاراویماق و خداآفرین از جمله شهرستانهای هستند که دفتر طلاق ندارند.
علی جعفریآذر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز با بیان اینکه خراسان رضوی در کشور بالاترین آمار طلاق و سیستان و بلوچستان پایینترین آمار طلاق را دارد، اظهار داشت: استان آذربایجان شرقی از لحاظ طلاق در کشور در رتبه 11 قرار دارد.
وی با بیان اینکه در سال گذشته 8 هزار و 145 طلاق در استان اتفاق افتاده است، افزود: میزان طلاق در استان آذربایجانشرقی در سال 92، 4.8 درصد افزایش و در سال گذشته 4.7 درصد کاهش یافته است.
جعفریآذر با بیان اینکه میزان طلاق در هشت ماهه امسال در استان آذربایجانشرقی 5 هزار و 266 طلاق ثبت شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد 4 هزار و 197 طلاق در مناطق شهری و یک هزار و 69 طلاق در مناطق روستایی استان روی داده است.
مدیرکل ثبت احوال استان آذربایجانشرقی میزان طلاق در هشت ماهه امسال را در استان 2 هزار و 894 مورد اعلام کرد و افزود: بیشترین طلاق در شهرستان تبریز با 2 هزار و 894، مراغه 422، مرند 300، بستانآباد 266، اهر 233 میانه 204، اسکو 170، ملکان 169، بناب 166، شبستر 162، آذرشهر 162، کلیبر 77، هشترود 75 و سراب 9 مورد ثبت شده است.
جعفریآذر با بیان اینکه 6 شهرستان استان آذربایجانشرقی دفتر طلاق ندارند، تصریح کرد: شهرستانهای عجبشیر، هریس، جلفا، ورزقان، چاراویماق و خداآفرین از جمله شهرستانهایی هستند که دفتر طلاق ندارند.
وی اظهار داشت: 24٫2 درصد طلاقهای ثبت شده در استان مربوط به کسانی است که چهار تا 10 سال زندگی مشترک داشتهاند.
مدیرکل ثبت احوال استان آذربایجانشرقی به طلاقهای استان در پنج سال گذشته اشاره کرد و گفت:18.7 درصد طلاقهای استان در کمتر از یک سال (دوران نامزدی) اتفاق میافتد.
وی افزود: 14 درصد طلاقها در یک تا دو سال، 2 تا 3 سال 10.4 درصد، 3 تا 4 سال 7.9 درصد، 4 تا 10 سال 24.2 درصد، 10 تا 15 سال 10.3 درصد و 15 سال و پیش 14.3 درصد اتفاق میافتد.