ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 دي 1404
سه شنبه 2 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 25 آذر 1394     |     کد : 97524

جمعه27آذر1394-6ربیع الأول1437-18دسامبر2015

رحلت آیت ‏الله«شیخ محمدتقی آملی»...

27 آذر در گذر تاریخ

*رحلت آیت ‏الله
«شیخ محمدتقی آملی»
(1350 ش)
اشاره:
حاشیه بر مکاسب شیخ انصاری در 2 جلد، کتاب الصلاة در 3 جلد، حاشیه بر شرح منظومه سبزواری در 2 جلد و شرح استدلالی بر عروةالوثقی از مهم‏ترین آثار آیت‏الله آملی هستند. سرانجام این حکیم وارسته و عارف الهی در 27 آذر 1350 ش برابر با 30 شوال 1391 ق در
85 سالگی دار فانی را وداع گفت و در تهران به خاک سپرده شد.

* شهادت آیت‏الله دکتر «محمد مفتّح» توسط گروه منحرف فرقان (1358 ش) و روز وحدت حوزه و دانشگاه
اشاره:
آیت‏الله دکتر محمد مفتّح  با تشکیل شورای انقلاب، از طرف امام به عضویت این شورا درآمد وی ایجاد وحدت و انسجام میان این دو قشر را وجهه همت خود ساخت. آیت‏الله مفتّح سرانجام در 27 آذر 1358 ش به همراه دو تن از پاسداران در مقابل دانشکده الهیات دانشگاه تهران از سوی گروهک منافق فرقان به شهادت رسید و پس از تشییعی با شکوه، در صحن حرم حضرت معصومه(س) به خاک سپرده شد.

* ارتحال فقیه بزرگوار آیت‏الله «میرزا حسن انصاری» (1375 ش)

* درگذشت خطیب شهیر حجت الاسلام و المسلمین «محمدتقی فلسفی» (1377 ش)
اشاره:
حجت‏الاسلام و المسلمین محمدتقی فلسفی پس از اینکه بنیه علمی خود را استوار ساخت به وعظ و خطابه روی آورد و به یکی از مشهورترین خطیبان پایتخت مبدل شد وی چندین بار بازداشت شد و بارها ممنوع المنبر گردید. او پس از پیروزی انقلاب اسلامی و پس ازهفت سال ممنوعیت منبر، او تا پایان عمر خود به فعالیت‏های مختلف و منبرهای روشنگر خویش ادامه داد و لحظه‏ای نیاسود تا این که در 27 آذر 1377 ش برابر با 28 شعبان 1419 ق در 91 سالگی دار فانی را وداع گفت و در حرم حضرت عبدالعظیم در ری به خاک سپرده شد. عمده آثار وی با نام گفتار فلسفی انتشار یافته که کودک از نظر وراثت و تربیت، جوان از نظر عقل و احساسات و بزرگسال و جوان از نظر افکار و تمایلات و الحدیث در 5 جلد از  آن جمله‏اند.


نوشته شده در   چهارشنبه 25 آذر 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode