ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 11 دي 1404
پنجشنبه 11 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 21 آذر 1394     |     کد : 97374

تماشای آسمان از نسل جدید پنجره هواپیماها

مسافرانی که سوار بر نسل جدید هواپیماها می شوند آسمان را از چشم انداز متفاوتی خواهند دید.

مسافرانی که سوار بر نسل جدید هواپیماها می شوند آسمان را از چشم انداز متفاوتی خواهند دید.

به گزارش خبرگزاری مهر، در حال حاضر مسافرانی که سوار بر هواپیما می شوند دید محدودی نسبت به محیط اطراف داشته و به همین دلیل شمار زیادی از آنها نمی توانند از تماشای چشم انداز دیدنی کوهستانها و اقیانوس های زیر پایشان لذت ببرند.

اکنون مدل مفهومی برای فضای داخلی هواپیماها ارایه شده که طی آن مسافران چشم انداز کاملی از دنیای اطراف خود خواهند داشت به طوریکه حتی با چرخیدن به سمت عقب نیز می توانند از مشاهده مناطق اطراف لذت ببرند.

این نوآوری جالب توجه توسط Windspeed Technologies ارایه شده است که طی آن هواپیماهایی ساخته می شود که بیشتر در رده مدلهای لوکس قرار می گیرند تا هواپیماهای اقتصادی و تجاری رایج.

در واقع اینگونه تصور شده که مسافران بر اساس یک زمان بندی مشخص بتوانند از صندلی های معمولی خود برخاسته و در این صندلی های خاصی که تعدادشان نیز محدود است قرار بگیرند. این صندلی ها در محفظه گنبدی شکل تمام شیشه ای قرار دارند.

ساختار گنبدی شکل این محفظه تمام شیشه ای درحالی که ایمنی مسافران را در بالاترین سطح حفظ می کند، به آنها امکان مشاهده کامل مناظر اطراف را هم می دهد.

شرکتی که این نوآوری را مطرح کرده هنوز جزئیات زیادی درخصوص پیاده سازی آن در دنیای واقعی ارایه نکرده اما به نظر می رسد با توجه به محاسبات صورت گرفته و لحاظ شدن تمام جوانب امر، عملیاتی شدن آن دور از ذهن نخواهد بود.


نوشته شده در   شنبه 21 آذر 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode