ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 8 دي 1404
دوشنبه 8 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 17 آذر 1394     |     کد : 97207

کشف کم‌نورترین کهکشان مشاهده شده در جهان اولیه

ناسا موفق به شناسایی کم‌نورترین جسم مشاهده شده در جهان اولیه شده که کهکشانی در 13.8 میلیارد سال پیش یعنی 400 میلیون سال پس از انفجار بزرگ است.

ناسا موفق به شناسایی کم‌نورترین جسم مشاهده شده در جهان اولیه شده که کهکشانی در 13.8 میلیارد سال پیش یعنی 400 میلیون سال پس از انفجار بزرگ است.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، این کهکشان که با نیروی ترکیبی تلسکوپ‌های فضایی هابل و اسپیتزر شناسایی شده، نخستین نمونه شناسایی شده توسط آن‌ها نیست اما نشانگر گروه کوچک و کم‌نورتری از کهکشان‌های بتازگی شکل گرفته است که تا کنون تا حد زیادی ناشناخته باقی مانده‌اند.

این یافته‌ها، درک جدیدی را از چگونگی شکل‌گیری کهکشان‌های اولیه ارائه می‌دهد. این کشف برای نخستین بار به دانشمندان اجازه داد تا ویژگی‌های کم‌نورترین اجسام شکل‌گرفته پس از انفجار بزرگ را بررسی کنند.

این کهکشان که « تانیا» به معنی نوزاد در زبان سرخپوستی نام گرفته است، از لحاظ اندازه شبیه کهکشان‌های ماهواره‌ای راه شیری است و متخصصان تصور می‌کنند این کهکشان، احتمالا هسته در حال رشدی است که احتمالا به یک کهکشان بزرگ و کامل تبدیل خواهد شد.

ستاره‌شناسان امیدوارند که تلسکوپ فضایی جیمز وب پس از راه‌اندازی در سال 2018، آن‌ها را قادر سازد تا مراحل جنینی تولد کهکشان را که کمی پس از انفجار بزرگ بوده، مشاهده کنند.


نوشته شده در   سه شنبه 17 آذر 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode