ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 23 شهريور 1405
دوشنبه 23 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 8 آذر 1394     |     کد : 96863

تفکر بسیجی است که نا ممکن ها را ممکن می‌کند

همزمان با هفته بسیج یادواره ۹ شهید والا مقام روستای آرباطان شهرستان هریس با حضور خانواده های معظم شهداء،بسیجیان، مسئولین و عموم مردم در مسجد جامع این روستا برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، همزمان با هفته بسیج یادواره ۹ شهید والا مقام روستای آرباطان شهرستان هریس با حضور خانواده های معظم شهداء،بسیجیان، مسئولین و عموم مردم در محل مسجد جامع روستای آرباطان  برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام عبدالرحیم نجفقلی زاده سرایی جانشین نمایندگی ولی فقیه در سپاه عاشورا با اشاره به مطلب فوق افزود: تشکیل سازمان بسیج در ۵ آذر ثمره برنامه ریزی های قبلی معمار کبیر انقلاب بود چرا که حضرت امام (ره) محقق شدن نظام ولایی در جامعه را فقط در ایجاد بازویی قدرتنمد به نام بسیج می دید و این قدرت عظیم زمانی در کشور به وجود آمد و موجب ثبات گردید که از یک سو  شیرازه نیروهای نظامی از هم پاشیده بود و از طرفی دیگر اوج اختلافات عمیق قومیتی بود.

حجت‌الاسلام سرایی در ادامه افزود: تفکر بسیجی نا ممکن ها را ممکن میکند و همین اصل موجب به زانو در آمدن دشمنان در مقابل عظمت جمهوری اسلامی شده است و به برکت تفکر و فرهنگ بسیجی است که استکبار جهانی در مدت این ۵ سال در سوریه در مقابل جبهه مقاومت اسلامی زمین گیر شده است.


نوشته شده در   يکشنبه 8 آذر 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode