جلسه شورای اداری در منطقه گردشگری ساپلاق شهرستان هریس برگزار شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی، جلسه شورای اداری در منطقه گردشگری ساپلاق شهرستان هریس با حضور مسئولین ادارات ونهادها برگزار شد
در ابتدا فرماندار شهرستان هریس با اشاره به بحث انتخابات و کاندیداها گفت:استفاده از بیت المال به نفع یا بر علیه کاندیداها خلاف شرع و قانون می باشدودستگاهای دولتی نباید به هر بهانه ای از بیت المال جهت تبلغات انتخاباتی استفاده شود
در ادامه حجتالاسلام احمدی امام جمعه شهرستان هریس ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت امام جواد (ع) به چگونگی به شهادت رساندن آن امام بزرگوار پرداخت خاطر نشان کرد:امام جواد (ع) بواسطه یک توطئه خانوادگی مامون مسموم شد و بعد از ۲۴ ساعت که زجرفراوان کشیدند تا روز آخر ماه ذی القعده سال ۲۲۰ هجری قمری در سن ۲۵ سالگی به شهادت رسیدند.
احمدی در ادامه گفت: در آستانه دو عید بزرگ قربان (عید ایثار) و غدیر(عید ولایت ) قرار گرفته ایم دو عید بزرگ مسلمانان جهان است که دهه ولایت نام گرفته است و از اهمیت ویژه ای برخوردارند.
این دهه با فضیلت فرصت مناسبی برای تبیین اهمیت امامت و ولایت در جامعه است چرا که اسوه و اساس دین است.