ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1 دي 1404
دوشنبه 1 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 16 شهريور 1394     |     کد : 93445

شهید محراب آیت الله مدنی ذوب در ولایت و مجاهد واقعی انقلاب بود

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: شهید محراب آیت الله اسدالله مدنی ذوب در ولایت و مجاهد واقعی راه انقلاب اسلامی بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی آذربایجان شرقی گفت: شهید محراب آیت الله اسدالله مدنی ذوب در ولایت و مجاهد واقعی راه انقلاب اسلامی بود.

حجت الاسلام حسین تقی زاده روز یکشنبه در نشست این شورا با محوریت بزرگداشت سی و چهارمین سالگرد شهادت آیت الله مدنی، افزود: این شهید راه اسلام و انقلاب، اسوه اخلاق برای همه مردم بود که عمر پربرکت خود را در راه حفظ دستاوردهای انقلاب اسلامی سپری کرد.

وی، خواستار تجدید بیعت آحاد مردم به ویژه مسئولان و مدیران دستگاه های اجرایی با آرمان های امام راحل، شهدای انقلاب و شهدای محراب در آیین های بزرگداشت این شهدا شد و اظهار کرد: سالروز شهادت آیت الله مدنی بهترین فرصت برای تجدید میثاق با این آرمان ها و اصول انقلاب و نظام است.
حجت الاسلام تقی زاده با تاکید بر اینکه امنیت، آرامش و آسایش امروز ایران اسلامی مدیون خون پاک شهدای انقلاب و دفاع مقدس است، گفت: باید توجه کنیم که مقام و منصب های امروزی حاصل شهادت بزرگ های نظام از جمله شهید مدنی است و باید در شان و منزلت این شهدا ، آیین های بزرگداشت برگزار شود.
وی ، نقش رسانه ها و به ویژه خبرگزاری ایرنا و صدا وسیما در انتقال آثار و ارزش های دینی و انسانی نظام را بسیار مهم و موثر برشمرد و گفت: تبیین و تشریح زندگی نامه و ویژگی های شخصیتی بزرگانی همچون آیت الله مدنی برای نسل جوان از سوی رسانه ها باید به نحو شایسته و مقتضی به انجام برسد.
حجت الاسلام تقی زاده، از سایر رسانه ها و مطبوعات آذربایجان شرقی نیز درخواست کرد تا با اطلاع رسانی جامع و مفید از وقایع انقلاب و انتشار زندگی نامه های شهدای گرانقدر نسل جوان و جدید را بیش از پیش در جریان این وقایع قرار دهند.
وی اعلام کرد: آیین بزرگداشت سی و چهارمین سالروز شهادت آیت الله مدنی روز پنج شنبه 19 شهریور ماه از ساعت 11تا 13 در مسجد مقبره تبریز برگزار می شود.
آیت الله سیداسدالله مدنی دهخوارقانی به سال 1293 شمسی در آذرشهر متولد شد و به تاریخ 20 شهریور 1360 توسط گروهک فرقان حین اقامه نماز جمعه در تبریز به شهادت رسید.
این شهید والامقام دومین شهید محراب تاریخ انقلاب اسلامی است.
تبریز از مجموع چهار شهید محراب نظام مقدس جمهوری اسلامی صاحب دو شهید محراب آیت الله سیدمحمدعلی قاضی طباطبائی و آیت الله سیداسدالله مدنی است.


نوشته شده در   دوشنبه 16 شهريور 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode