ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 5 آذر 1403
دوشنبه 5 آذر 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 5 شهريور 1394     |     کد : 92974

اقتصاد اصلی‌ترین اولویت کشور است

رهبر معظم انقلاب از تلاش‌های رئیس جمهوری و اعضای هیأت دولت قدردانی کردند...

رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس جمهوری و اعضای هیأت دولت:
اقتصاد اصلی‌ترین اولویت کشور است
رهبر معظم انقلاب از تلاش‌های رئیس جمهوری و اعضای هیأت دولت قدردانی کردند

حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی‌صبح دیروز دردیداررئیس جمهوروهیأت وزیران، فلسفه نامگذاری‌ایام شهادت شهیدان رجایی و باهنر را به عنوان هفته دولت، زنده ماندن شاخص‌های فکری، رفتاری و شخصیتی آن دو شهید عزیز خواندند و با تقدیر از تلاش‌های دولت، از جمله در زمینه کاهش تورم،آرامش وثبات اقتصادی،سلامت وبهداشت و پایان مذاکرات هسته‌ای، تأکید کردند: در روند حرکت عمومی‌کشور، «توجه کامل به تداوم دشمنی دشمنان، هوشیاری در مقابل رخنه و نفوذ بیگانگان، پرهیز از حاشیه سازی، حفظ شتاب علمی، مدیریت عرصه فرهنگ بر مبنای اصول و شعارهای امام و انقلاب، توجه به عدالت در مسیر پیشرفت، مدیریت جدی بازرگانی خارجی، تدوین برنامه‌ای منسجم و زمانبندی شده برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید مورد توجه کامل مسئولان قرار داشته باشد.

رهبرمعظم انقلاب اسلامی‌در‌این دیدار که به مناسبت هفته دولت انجام شد، با تبریک سالروز میلاد حضرت امام رضا علیه‌السلام، تقارن‌این میلاد با هفته دولت را مبارک خواندند و خاطرنشان کردند: وجود مرقد مطهرحضرت ثامن الحجج علیه‌السلام در‌ایران از افتخارات کشور است و باید هرچه می‌توانیم در بزرگداشت آن جایگاه رفیع تلاش کنیم.

حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای همچنین با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر تأکید کردند: یکی از اهداف نامگذاری هفته دولت در‌این‌ایام شاخص قرارگرفتن خصوصیات رفتاری و اخلاقی آن شهیدان سرافراز برای دولتمردان است.

ایشان،‌ایمان به اهداف امام‌(ره)، اخلاص، روحیه خدمتگزاری، مردمی‌بودن و نشست و برخاست با مردم، وسیله قرار ندادن مسئولیت برای تأمین مالی آینده خود و پایبندی به مبانی انقلاب اسلامی‌را از خصوصیات بارز شهیدان رجایی و باهنر برشمردند و خاطرنشان کردند: مسئولان باید متوجه باشند که رفتار و زندگی و ارتباطات آنان در جامعه فرهنگسازی می‌کند.

رهبرانقلاب اسلامی‌بعد از بیان‌این مقدمه، از تلاش‌ها و زحمات رئیس جمهور‌ی و اعضای هیأت دولت در دو سال گذشته تشکر و قدردانی کردند و با اشاره به گزارش تعدادی از وزرا در‌این دیدار، افزودند: گزارش‌هایی که امروز بیان شد خوب و مناسب بود و باید به اطلاع مردم رسانده شود.

حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای در عین حال‌این نکته را نیز متذکر شدند که گزارش‌های مسئولان باید به گونه‌ای باشد که مردم آن‌ها را با توجه به واقعیات زندگی خود، تصدیق کنند.

ایشان در ادامه به برخی اقدامات مثبت دولت اشاره کردند و گفتند: کاهش تورم و آرامش و ثبات نسبی در زمینه اقتصادی و مهار نوسانات تند، یکی از اقدامات خوب دولت است که باید ادامه یابد. رهبرانقلاب اسلامی‌خاطرنشان کردند: البته ما به تورم دو رقمی‌راضی نیستیم و تورم سالیانه باید به زیر ۱۰ درصد برسد.

حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای، تلاش دولت برای خروج از رکود، طرح تحول سلامت، برنامه ریزی برای ادامه حرکت علمی‌کشور، مهار آب‌ها و تلاش برای مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی و طرح‌های آبیاری را از دیگر اقدامات خوب دولت دانستند و با اشاره به موضوع هسته‌ای افزودند: پایان دادن به مذاکرات هسته‌ای یکی از کارهای بسیار مهمی‌است که انجام شده و امیدواریم که اگر در‌این زمینه برخی مسائل و مشکلاتی هم وجود دارد، برطرف شود.

رهبرانقلاب، در عین حال، در بحث هسته‌ای، احتمال بی‌توجهی به اهداف دشمنان را از جمله نگرانی‌ها و دغدغه‌های خود برشمردند و تأکید کردند: از اول انقلاب تا امروز دشمنی صهیونیست‌ها و امریکایی‌ها با انقلاب و جمهوری اسلامی‌کم نشده است و‌این واقعیت نباید به هیچ وجه در ذهن مسئولان کمرنگ شود.

ایشان افزودند: البته روش‌های دشمنی و ضربه زدن، ممکن است نو و جدید بشود اما همه مسئولان «سیاسی، اقتصادی، فرهنگی» باید توجه کنند که مطلقاً در نقشه طراحی شده دشمن قرار نگیرند و تصمیمات آن‌ها خواسته یا ناخواسته به اجرای بسته مورد نظر بیگانگان کمک نکند.

حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای افزودند: اهداف خصمانه و صریح دشمنان در حرف‌ها و نوشته‌های آنها، قابل درک است و هیچ کس نباید فراموش کند که جبهه دشمن با سلاحِ آماده در مقابل ملت و کشور، موضع گرفته است و ما نیز باید با جبهه بندی دقیق، به اقتضای موقعیت‌های مختلف، در مقابل دشمنان تصمیم‌گیری و اقدام کنیم.

رهبرانقلاب خاطرنشان کردند: البته ضرورت درک دشمنی پایان ناپذیر صهیونیست‌ها و امریکایی‌ها، مختص دولتمردان نیست و آحاد مردم به خصوص عناصر دلسوز انقلاب باید‌این واقعیت را مورد توجه قرار دهند، اما وظیفه دولتمردان در‌این زمینه بیشتر است.

حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای هوشیاری در مقابل تلاش دشمن برای نفوذ پیچیده و تدریجی را ضرورتی عینی برشمردند و تأکید کردند: باید در هر شرایطی در اتخاذ مواضع انقلابی صراحت داشت و صریح و بدون رودربایستی، در مقابل دشمن مواضع انقلاب و مبانی امام بزرگوار را بدون ترس و خجالت بیان کرد. ایشان خاطرنشان کردند: اگرغفلت شود ناگهان متوجه می‌شویم که دشمن در جاهایی رخنه کرده و مشغول کارهای خطرناک فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است بنابراین باید کاملاً مراقب باشیم.

رهبرانقلاب اسلامی‌حفظ یکپارچگی مردم را از دیگر ضروریات خواندند و افزودند: حتی در راهپیمایی ۲۲ بهمن هم، همه مردم مثل هم و از یک جناح و گروه نیستند اما جهت همه یکی است بنابراین باید از یکپارچگی و هم جهتی موجود در جامعه، کاملاً مراقبت کرد.

ایشان در همین زمینه افزودند: برای مراقبت از یکپارچگی جامعه، باید از حاشیه سازی و تشتت آفرینی دوری کرد و هیچ حرف و سخنی که وحدت را خدشه دار کند بر زبان نیاورد.

حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای سپس در تبیین اولویت‌های‌این مقطع، بر حفظ شتابِ پیشرفت علمی‌کشور تکیه و خاطرنشان کردند: علم، زیر ساخت واقعی پیشرفت کشور است و هر قدر در‌این زمینه هزینه شود، سرمایه گذاری برای آینده‌ایران است. ایشان افزودند: باید به گونه‌ای برنامه ریزی و تلاش کرد که شتاب علمی‌در دهه دومِ چشم انداز حفظ شود و ان شاءالله بتوانیم به جرگه ۱۰ کشور دارای رتبه بالای علمی‌دنیا وارد شویم.

رهبر انقلاب تبدیل حرکت علمی‌به گفتمان عمومی‌در یک دهه اخیر را ضامن حفظ رشد علمی‌برشمردند و افزودند:‌این گفتمان نشاط آور و تحرک برانگیز باید حفظ و تقویت شود.

ایشان، تکیه بر شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری را ضروری و اشتغال آفرین دانستند و افزودند: به گونه‌ای برنامه ریزی کنید که دانشجویان در مقاطع مختلف تحصیلی بتوانند وارد بازار کار و فعالیت شوند.

حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای فرهنگ را اولویت دیگر‌این برهه از زمان برشمردند و خاطرنشان کردند: مشکلات اقتصادی موجب پریشانی فکر نمی‌شود اما مشکلات فرهنگی، گاه خواب را از انسان می‌رباید.

رهبرانقلاب، تولید محصولات فرهنگی سالم و جلوگیری از تولیدات مضرفرهنگی را دو وظیفه اصلی مسئولان برشمردند و خاطرنشان کردند: درهمه کشورهای دنیا، از محصولات فرهنگی مراقبت می‌شود بنابراین اگر برخی تولیدات اعم از نمایشی و مکتوب، با مبانی و اصول در تضاد هستند بدون رودربایستی جلوی آن‌ها را بگیرید.

ایشان با رد کامل رهاسازی فرهنگی تأکید کردند: عرصه فرهنگ باید براساس مبانی و شعارهای امام و انقلاب مدیریت و خوراک فرهنگی سالم برای جامعه تولید شود.

رهبرانقلاب اسلامی، اقتصاد را اصلی ترین اولویت کشور برشمردند و چند نکته را در‌این زمینه بیان کردند که نکته نخست «پیشرفت توأم با عدالت» بود.

ایشان افزودند: باید مراقب بود در حرکت اقتصادی، فاصله طبقاتی پیش نیاید و فقرا پایمال نشوند.

رهبرانقلاب تبدیل کارو تلاش به گفتمان عمومی‌و تبدیل تنبلی و بیکارگی به امری مذموم در فرهنگ جامعه را از جمله نکات مهم در برنامه ریزی‌ها و اقدامات دانستند و افزودند: ضمن تشویق و تبلیغ کارآفرینی و تولید ثروت در کشور، باید‌ایجاد «مجاری درستِ کار» در دستور کار قرار گیرد و راه‌های جستجوی شغل در رسانه‌ها به مردم نشان داده شود که برخی برنامه‌های تلویزیون در‌این زمینه، خوب است.

رهبرانقلاب با اشاره به ظرفیت‌های گسترده کشور برای دستیابی به رشد اقتصادی بالا افزودند: مساله مدیریت بازرگانی و تجارت خارجی خیلی مهم است.

ایشان همچنین تبادل و تجارت عادلانه و تبدیل نشدن‌ایران به بازار کالاهای خارجی را مورد تأکید قرار دادند. حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای، اقتصاد مقاومتی را موضوع مهمی‌خواندند که در هرگونه برنامه ریزی باید مورد توجه کامل دولت قرار گیرد.

ایشان از گزارش‌های دستگاه‌ها در‌این زمینه تشکر کردند اما گفتند: برخی از کارهای انجام شده مقدماتی است، برخی مربوط به اقتصاد مقاومتی نیست و برخی هم کارهای جاری دستگاه‌هاست که جزو فعالیت‌های اقتصاد مقاومتی آمده است. حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای یادآوری کردند: اقتصاد مقاومتی، بسته‌ای «کامل و منسجم» و محصول عقل جمعی است و برای تحقق نیز به برنامه اجرایی و عملیاتی منسجم نیاز دارد.

ایشان افزودند: در‌این برنامه باید سهم اجرایی هر دستگاه مشخص و زمانبندی شود و به موازات رفع مشکلات و موانع، فعالیت‌های دستگاه‌ها رصد و پیگیری شود.

رهبرانقلاب افزودند: بعد از طراحی‌این برنامه عملیاتی، گام دوم در تحقق اقتصاد مقاومتی، تشکیل یک ستاد فرماندهی قوی، هوشمند و نافذالکلمه است تا با پایش فعالیت‌ها، اقدامات ضربتی برای حل مشکلات و اتخاذ تصمیمات صحیح و به موقع، زمینه اجرایی شدن برنامه را فراهم کند و به مردم گزارش دهد. حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای به دولتمردان تأکید کردند: هیچ برنامه اقتصادی غیرمنطبق با سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در دستور کار قرار ندهید و برنامه ششم توسعه را نیز سریعتر و بر همین مبنا تدوین کنید.

ایشان استفاده از ظرفیت بخش‌های غیر دولتی و بهره‌گیری از اقتصاددانان و فعالان اقتصادی را برای تحقق اقتصاد مقاومتی، ضروری ارزیابی کردند.

حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای خاطرنشان کردند: اگر اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی نیازمند الزامات حقوقی و قانونی و قضایی نیز باشد، مجلس و قوه قضائیه آمادگی همکاری را دارند. ایشان با اشاره به موضوع رکود و گزارش رئیس جمهوری مبنی بر رشد مثبتِ ۳ درصدی اقتصادی، گفتند:‌این رشد نشاندهنده یک جابه جایی مختصر در رکود است اما اگر به طور جدی با رکود مبارزه نشود، رشد فعلی اقتصادی نیز به خطر خواهد افتاد و تورم بار دیگر روند صعودی پیدا خواهد کرد.

رهبرانقلاب اسلامی‌با اشاره به بنگاه‌های اقتصادی که به دلیل رکود دچار مشکل شده اند، افزودند: برخی ازاین مراکز تولیدی مشکل نقدینگی دارند که باید بانک‌ها در‌این خصوص وارد میدان شوند اما برخی دیگراز‌این بنگاه‌ها، مشکل نقدینگی ندارند و تسهیلات خود را نیز دریافت کرده اند ولی تسهیلات را در جای دیگری استفاده کرده اند که باید با آن‌ها برخورد مناسب کرد. حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای خاطرنشان کردند: برای حل مشکل رکود، باید برخی از طرح‌ها به بخش خصوصی سپرده شود.

ایشان با اشاره به برخی آمارها مبنی بر وجود ۴۰۰ هزار میلیارد تومان طرح نیمه تمام، افزودند: اگر ۱۰ درصد‌این طرح‌ها به بخش خصوصی سپرده شود، ۴۰ هزار میلیارد تومان وارد چرخه اقتصادی کشور می‌شود و تأثیرات مهمی‌در بر طرف کردن رکود خواهد داشت.

رهبر انقلاب اسلامی‌سپس به لزوم توجه بیش از پیش به بخش کشاورزی اشاره کردند و با تأکید بر برنامه ریزی برای خودکفایی در کالاهای اساسی گفتند: باید ضمن استفاده از فناوری روز در کشاورزی از ظرفیت مهندسان جوان کشاورزی در استان‌های مختلف نیز استفاده شود.

حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای جلوگیری از واردات بی رویه میوه را مهم خواندند و خاطرنشان کردند: باید بر روستاها و صنایع تبدیلی و استفاده از ظرفیت‌های صنایع روستایی، تمرکز جدی تر انجام شود.

ایشان بخش معدن را از ظرفیت‌های مهم کشور دانستند و گفتند: بازار نفت که با یک اشاره قدرت‌ها و در پی آن اقدامات عناصر خبیث منطقه، از ۱۰۰ دلار به ۴۰ دلار می‌رسد به هیچ وجه قابل اطمینان نیست و باید به فکر جایگزین مناسب باشیم که بهترین جایگزین، بخش معدن است.

رهبر انقلاب اسلامی‌تأکید کردند: باید در معدن از ظرفیت بخش خصوصی استفاده و از خام فروشی نیز جلوگیری کرد. حضرت آیت‌الله ‌خامنه‌ای موضوع آب و صرفه جویی در آن و اصلاح آبیاری کشاورزی را نیز مهم دانستند.

گزارش رئیس جمهوری

در ابتدای‌این دیدار، آقای روحانی رئیس جمهوری گزارشی از اقدامات دولت درعرصه‌های مختلف، در دو سال گذشته ارائه کرد.

رئیس جمهور ی‌ایجاد آرامش در فضای اقتصادی و اجتماعی کشور را بزرگترین دستاورد و سرمایه مهم دولت در دو سال گذشته خواند و گفت: دولت همه تلاش خود را به کار گرفته است تا به وعده‌های داده شده عمل کند که از جمله آنها کاهش تورم نقطه به نقطه ۵ ر۱۱ درصد و تورم دوازده ماهه ۸ ر۱۳ درصد است.

آقای روحانی خروج از رکود را یکی دیگر از اقدامات دولت برای انجام وعده‌ها برشمرد و افزود: خروج از رشد اقتصادی منفی و رسیدن به رشد اقتصادی مثبتِ ۳ در سال ۹۳، نشانه بارز خروج از رکود است و امیدواریم امسال نیز رشد مثبت اقتصادی ادامه یابد.

رئیس جمهوری با تأکید بر اهتمام دولت برای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، افزایش ۱۹ درصدی صادرات غیر نفتی و‌ایجاد تعادل نسبی میان واردات و صادرات را از علائم حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: البته دولت در دو سال گذشته با موانع و چاله‌های بزرگی مواجه بوده است که یکی از‌این چاله‌ها پرداخت یارانه‌های نقدی است.

روحانی با تأکید بر لزوم حذف تدریجی یارانه‌ها، مسکن مهر را یکی دیگر از چاله‌های بزرگ پیش روی دولت یازدهم برشمرد و افزود: بدهی‌های دولت که از دوره قبل بجا مانده بود یکی دیگر از موانع دولت یازدهم بوده است.

رئیس جمهوری در جمع بندی عملکرد اقتصادی دولت، آن را به طور نسبی موفقیت آمیز دانست و خاطرنشان کرد: ما در دوران جدید پساتحریم نیازمند طراحی جدید هستیم تا ضمن تأکید بر درون زا بودن، بتوانیم منابع و سرمایه‌های جدید خارجی و فناوری جدید را نیز جذب کنیم.

روحانی، اهتمام بر حقوق شهروندی و رعایت حقوق همه اقوام و مذاهب را از دیگر اقدامات دولت برشمرد و با اشاره به رتبه علمی‌شانزدهم‌ایران در دنیا افزود: در دو سال گذشته صندوق نوآوری و شکوفایی فعال شده است و امسال ۱۵۰۰ میلیارد تومان وام در اختیار شرکت‌های دانش بنیان قرار می‌گیرد.

رئیس جمهوری درباره عملکرد دولت یازدهم در سیاست خارجی، جمع بندی مذاکرات هسته‌ای با هدایت‌های مقام معظم رهبری را مهمترین دستاورد در‌این عرصه خواند و خاطرنشان کرد: تیم مذاکره کننده هسته‌ای، هیچگاه منفعل نبود و مستقل و شجاعانه از منافع ملی، عزت ملی و قدرت دفاعی کشور دفاع کرد و کار بزرگی را انجام داد.

روحانی حفظ فناوری هسته‌ای و تجاری سازی آن، لغو قطعنامه‌های قبلی شورای امنیت در مورد‌ایران، برداشته شدن تحریم‌های مالی و اقتصادی بعد از اجرای توافق و خروج پرونده‌ایران در۱۰ سال آینده از شورای امنیت را از دستاوردهای مذاکرات هسته‌ای برشمرد و گفت: اکنون به مرحله‌ای رسیده‌ایم که نام آن را باید «بازدارندگی حقوقی» گذاشت.

رئیس جمهور ی همچنین با اشاره به اقدامات دولت یازدهم در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و سلامت، برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی‌و مجلس خبرگان در اسفند ماه امسال را از مهمترین مسائل پیش روی دولت دانست و افزود: دولت خود را مقید به قانون می‌داند و برای همه نهادهای مرتبط با انتخابات، احترام قائل است.

گزارش وزرا

در‌این دیدار پس از سخنان کوتاه جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری ، نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در گزارشی از فعالیت‌های‌این وزارتخانه از رشد ۶.۷ درصدی حوزه صنعت و افزایش سرمایه گذاری در آن و همچنین رشد ۱۹ درصدی صادرات غیرنفتی خبر داد و گفت: دولت واردات خودروهای لوکس را ممنوع و واردات کالاهای غیرضروری را محدود کرده است و تلاش کرده‌ایم کالاهای مورد نیاز دستگاه‌های دولتی در داخل کشور تهیه شود.

آزادسازی ۸۰ درصد ارضی کشور در حوزه معادن به منظور اکتشاف و تکمیل زنجیره تولید معادن، دو دستاورد دیگر وزارت صنعت، معدن و تجارت بود که آقای نعمت زاده به آن اشاره کرد.

چیت چیان وزیر نیرو هم در گزارشی چالش‌های عمده‌این وزارتخانه را فاصله بین درآمدها و هزینه‌ها و انباشت بدهی‌ها، خشکسالی و تغییر اقلیم و برداشت بی‌رویه و غیرقانونی از منابع زیرزمینی برشمرد و خاطرنشان کرد: تغییر جهت به مدیریت مصرف و مدیریت یکپارچه منابع آب، تشکیل جلسات شورای عالی آب، کاهش مشکلات اجتماعی در حوزه آب، از جمله اقدامات وزارت نیرو در حوزه آب بوده است.

وزیر نیرو افزود: بهره برداری از ۲۹ واحد نیروگاهی با ظرفیت بیش از چهار هزار مگاوات، برنامه ریزی برای کاهش تلفات شبکه توزیع، استفاده از ۱۷ فناوری جدید در صنعت برق با تکیه بر توان داخلی و صادرات خدمات فنی مهندسی به ارزش سه و هشت دهم میلیارد دلار از جمله فعالیت‌های وزارت نیرو در حوزه برق بوده است.

وزیر نفت هم برنامه دولت در بخش میادین مشترک را افزایش تولید خواند و گفت: در میادین مشترک نفت، برداشت از ۷۰ هزار بشکه به ۱۰۰ هزار بشکه در سال جاری رسید و در سال ۹۵ به ۲۶۰ هزار بشکه افزایش خواهد یافت.

آقای زنگنه به افزایش ۱۲ درصدی تولید گاز در سال ۹۳ اشاره کرد و افزود: تکمیل ۲۵ فاز از ۲۷ فاز پارس جنوبی تا پایان دولت، گازرسانی به ۵ ر۲ میلیون خانوار در کشور و توقف صادرات میعانات گازی جزء برنامه‌های وزارت نفت تا پایان دولت است.

وزیر نفت به افزایش ۱۵ درصدی صادرات نفت در چهارماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل نیزاشاره و تأکید کرد: صنعت نفت جز و اهداف اصلی تحریم‌های دشمنان بود اما توانستیم برنامه‌ها و فعالیت‌های خود را در‌این شرایط با قوت به پیش ببریم.

آقای حجتی وزیر جهاد کشاورزی نیز در گزارش خود، به توقف روند کاهشی جنگل‌های شمال و کاهش فشار بر مراتع و پوشش‌های گیاهی اشاره کرد و افزود: در بخش تولید و آبیاری کشاورزی، برنامه دولت فرهنگ سازی و ترغیب مردم به کاهش استفاده بی رویه از منابع آبی زیرزمینی، افزایش بهره وری و کاهش مصرف آب با ترویج سیستم‌های جدید آبیاری و افزایش کشت گلخانه‌ای است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آخرین عضو هیأت دولت بود که گزارشی از حوزه کاری خود بیان کرد.

آقای قاضی زاده‌هاشمی‌از رشد علمی‌در حوزه بهداشت و درمان، پرداخت بدهی‌ها در بخش سلامت، افزایش دسترسی مردم به دارو و کاهش واردات آن خبر داد و گفت: در حال حاضر پزشکان در همه مراکز بهداشتی در شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به مردم خدمات ارائه می‌دهند.

آقای قاضی زاده‌هاشمی‌فراهم شدن خدمات بهداشتی برای حاشیه نشینان، کاهش پرداخت هزینه‌های درمان و تجهیزات و ملزومات پزشکی و بیمه شدن ۱۰ میلیون نفر را از دیگر خدمات وزارت بهداشت عنوان کرد و افزود: چهار هزار پزشک متخصص در مناطق مختلف کشور مشغول فعالیت اند و مردمِ نقاط محروم و مرزی نیز به متخصصان دسترسی دارند.

در پایان‌این دیدار، اعضای هیات دولت نماز ظهر و عصر را به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه کردند.


نوشته شده در   پنجشنبه 5 شهريور 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode