ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 11 دي 1404
پنجشنبه 11 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 19 مرداد 1394     |     کد : 92336

این خودرو در کیف جا می گیرد

یک مهندس ژاپنی سیستم حرکتی جالب توجهی ساخته که به ادعای وی «نخستین خودروی قابل حمل در کیف جهان» است.

یک مهندس ژاپنی سیستم حرکتی جالب توجهی ساخته که به ادعای وی «نخستین خودروی قابل حمل در کیف جهان» است.

به گزارش خبرگزاری مهر، «کونیاکو سایتو» مهندس ۲۰ ساله ژاپنی با همکاری جمعی از مهندسان دانشگاهی و گروه Cocoa Motors سیستم حرکتی متفاوتی موسوم به WalkCar ارایه کرده که از حیث اندازه دسته کمی از رایانه همراه ندارد و به راحتی در کوله پشتی نیز جای می گیرد.

این خودروی جدید که با باتری لیتیوم یونی کار می کند از آلومینیوم ساخته شده و کمتر از ۳ کیلوگرم نیز وزن دارد و در دو نسخه ویژه فضاهای داخلی و یا استفاده خیابانی طراحی شده است.

نکته جالب توجه این خودروی جدید، استحکام چشمگیر آن است به طوریکه تا ۱۲۰ کیلوگرم وزن را به راحتی تحمل می کند.

WalkCar تا ۱۰ کیلومتر بر ساعت حداکثر سرعت داشته و با هر بار شارژ کامل باتری تا ۱۲ کیلومتر مسافت را طی می کند.

استفاده از این سیستم حرکتی بسیار ساده است به طوریکه به محض ایستادن بر روی آن به طور خودکار روشن شده و با پیاده شدن نیز خاموش می شود. سرنشین خودرو نیز برای تغییر مسیر تنها باید اندکی وزن خود را به طرفین متمایل کند.

فروش جهانی این محصول جدید از سال آینده آغاز خواهد شد.


نوشته شده در   دوشنبه 19 مرداد 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode