وزارت بهداشت اعلام كرد: پسته با كند كردن عمل جذب كربوهيدرات ها در بدن ، موجب كاهش قند خون ميشود.
به گزارش ايرنا ، درمان و آموزش پزشكي ، طبق گفته محققان علم تغذيه خوردن يك مشت مغز پسته در روز نه تنها يك ميان وعده سالم و مغذي است بلكه با كاهش روند جذب كربوهيدرات ها در بدن باعث كاهش قندخون نيز خواهد شد.
بنا بر اين گزارش ، مصرف پسته با مواد غذايي داراي كربوهيدرات بالا مثل نان سفيد، روند جذب كربوهيدرات را كاهش داده و ميتواند در كنترل ديابت مؤثر باشد.
اين گزارش حاكيست ؛ پسته داراي مقادير زيادي پروتئين گياهي ، مواد نشاستهاي غني و مواد معدني مهم مانند پتاسيم و منيزيوم است كه وجود آنها در بدن ضروري است.
پسته همچنين براي تسكين اعصاب مفيد بوده و وجود چربي اشباع نشده در آن باعث پايين آمدن سطح كلسترول بد (LDL) و بالارفتن سطح كلسترول خوب خون (HDL) ميشود ، كه اين عمل براي سلامت قلب مفيد است.