تغذيه نادرست روزهداران و پرخوري حين افطار ، کاهش تعداد وعدههاي غذا و سوخت و ساز بدن از علل اصلي و شايع چاقي در ماه مبارک رمضان است.
به گزارش مهر، با استفاده از سه وعده غذايي سحر ، افطار و شام، تحرک کافي، مصرف سبزيجات خام و ميوه تازه ميتوان از عوارض گوارشي نظير يبوست و ريفلاکس و اضافه وزن در پايان ماه مبارک رمضان جلوگيري کرد.
همچنين حذف وعدههاي غذايي اصلي که منجر به پرخوري در وعده بعد ميشود و استفاده از شيريني و تنقلات زياد و آب و مايعات مکرر در برخي از افراد باعث بروز سوزش سردل و ريفلاکس (بازگشت اسيد معده به مري و دهان) ميشود.
براساس اين گزارش، با استفاده مناسب از سبزيجات خام و پخته و ميوههاي تازه و ميوههاي خيسانده شده در آب مانند انجير و آلو ميتوان از عوارضي مانند يبوست جلوگيري کرد.
مصرف روغن زيتون در سالاد ، آب کافي ، چاي کمرنگ و نان هاي سبوسدار نقش بسزايي در تغذيه مناسب روزه داران دارد.