ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 3 مرداد 1403
چهارشنبه 3 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 7 خرداد 1394     |     کد : 89603

تعامل با دولت مظهر واقعي همدلي و همزباني است

حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي پيش از ظهر ديروزدرديداررئيس و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با تأکيد بر لزوم استمرار کار و تلاش جدي در يکسال پاياني مجلس نهم و قرار نگرفتن تحت تأثيرعامل انتخابات...

رهبر معظم انقلاب در ديدار رئيس و نمايندگان مجلس:
تعامل با دولت مظهر واقعي همدلي و همزباني است
برخورد محترمانه و همراه با ادب، با وزرا به خصوص در كميسيون‌ها، يكي از ضروريات تعامل است


حضرت آيت الله خامنه اي رهبر معظم انقلاب اسلامي پيش از ظهر ديروزدرديداررئيس و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي با تأکيد بر لزوم استمرار کار و تلاش جدي در يکسال پاياني مجلس نهم و قرار نگرفتن تحت تأثيرعامل انتخابات، تعامل با ديگر قوا به خصوص دولت، اهتمام ويژه به موضوع اقتصاد مقاومتي به خصوص در بررسي قانون برنامه ششم و بودجه سال 1395 و پافشاري بر مواضع و مباني اصلي نظام و انقلاب را از مهمترين وظايف نمايندگان مجلس برشمردند و تأکيد کردند: کليد حل مشکلات اقتصادي کشور و همچنين موضوع هسته اي، تکيه بر ظرفيت هاي دروني و باور به اقتصاد مقاومتي است. در کشور بن بستي وجود ندارد، راه علاج مشکلات تقويت توليد داخلي و رعايت انضباط مالي است.

حضرت آيت الله خامنه اي در اين ديدار با قدرداني از تلاش‌ها و اقدامات خوب نمايندگان مجلس نهم، آنان را به مغتنم شمردن فرصت باقيمانده يکسال آخر مسئوليت نمايندگي توصيه و خاطرنشان کردند: مراقب باشيد در اين مدت، عامل انتخابات آخر سال بر گفتار و رفتار شما تأثيرگذار نباشد و معياررا فقط حق قرار دهيد.

توصيه دوم رهبر انقلاب اسلامي به نمايندگان مجلس، توجه ويژه به برنامه ششم و مراقبت از دچار نشدن به آفتِ بي حوصلگي در سال آخرمسئوليت، در بررسي قانون اين برنامه بود.

حضرت آيت الله خامنه اي گفتند: قانون برنامه ششم مهم است، زيرا دولت ها موظف به تبعيت از آن خواهند بود و زندگي مردم نيز تحت تأثيراين قانون قرارخواهد گرفت.

ايشان توصيه سوم خود را به موضوع تعامل با ديگر قوا به ويژه دولت اختصاص دادند و افزودند: دولت مسئوليت ميانداري را در ميان قوا و دستگاه‌هاي ديگر به عهده دارد و عملکرد موفق آن در حرکت ساير دستگاه‌ها تأثيرگذار خواهد بود، بنابراين تعامل با دولت لازم و مظهر واقعي همدلي و همزباني است.رهبرانقلاب اسلامي يکي از لوازم تعامل را «حسن ظن» دانستند و خاطرنشان کردند: تعامل با سوءظن و بنا را بر سازش، خيانت و سوءاستفاده طرف مقابل گذاشتن، به وجود نخواهد آمد، ضمن آنکه حسن ظن به معناي خوش باوري و فريب خوردن نيز نيست.

حضرت آيت الله خامنه اي با تأکيد بر اين که تعامل با گروکشي متفاوت است، گفتند: مبناي نمايندگان و وزرا در تعامل، بايد وظيفه قانوني و مصالح کشور باشد و نه گروکشي از يکديگر.

ايشان برخورد محترمانه و همراه با ادب با وزرا به خصوص در کميسيون‌ها را يکي ديگر از ضروريات تعامل برشمردند و افزودند: نه نمايندگان بايد نگاه تحقيرآميز و همراه با اهانت داشته باشند و نه دولت و وزرا، نگاه سلطنت مآبانه. در همه مراحل بايد ادب رعايت شود.

توصيه چهارم رهبر انقلاب اسلامي به نمايندگان مجلس، موضوع اقتصاد مقاومتي بود.حضرت آيت الله خامنه اي در اين خصوص به نکته اي ظريف اشاره کردند و گفتند: در کشور، در موضوع اقتصاد مقاومتي همزباني وجود دارد اما بايد همدلي هم به وجود آيد و از بُنِ دندان به اقتصاد مقاومتي باور پيدا کنيم.

ايشان با تأکيد بر اين که کليد حل مشکلات داخلي کشور اقتصاد مقاومتي و تقويت توليد است، از تصويب قانون رفع موانع توليد در مجلس قدرداني کردند و افزودند: اگر ما توليد را تقويت و از ظرفيت هاي داخلي استفاده کنيم،علاوه بر حل مشکلات داخلي، حل مسائل بيروني همچون موضوع هسته‌اي نيز آسان خواهد شد.

رهبرانقلاب اسلامي خاطرنشان کردند: براي موضوع هسته اي راه‌حل‌هايي وجود دارد که همه آن‌ها منوط به تکيه بر ظرفيت هاي داخلي و تقويت توليد است.

حضرت آيت الله خامنه اي افزودند: در چارچوب مسائلي که با آمريکا، غرب و صهيونيسم داريم، غيراز موضوع هسته اي، مسايل پي درپي ديگري همچون حقوق بشر را نيز پيش بيني مي کنيم، اما اگربرتوان داخلي متمرکز شويم و مشکلات داخلي را حل کنيم، حل اين مسائل نيز آسان خواهد شد.ايشان خطاب به نمايندگان مجلس گفتند: برهمين اساس بايد در بررسي قانون برنامه ششم و بودجه سال آينده، با نگاه ويژه به موضوع اقتصاد مقاومتي، خلأهاي موجود بر طرف شوند.

رهبرانقلاب اسلامي افزودند: دوستان دولت درخصوص تقويت توليد مکرر مي گويند ما دچار کمبود منابع هستيم. بنده هم اين موضوع را مي دانم و تحريم ها نيز بر اين کمبود منابع تأثيرگذار بوده است، اما در چنين شرايطي آيا نبايد دنبال راه علاج بود ؟

حضرت آيت الله خامنه اي با تاکيد بر اين که راه علاج وجود دارد خاطرنشان کردند: کمبود منابع گرهِ باز نشدني نيست و راه علاج آن اولويت‌بندي در تخصيص منابع داخلي و انضباط مالي است.ايشان گفتند: درچنين شرايطي، در جاهايي پول هايي خرج مي شود که نبايد بشود، لذا بايد دولت، مجلس، قوه قضائيه و نيروهاي مسلح، با مديريت صحيح و رعايت انضباط مالي، منابع را به صورت مناسب و اولويت بندي شده تقسيم کنند.

رهبرانقلاب اسلامي با اشاره به برخي دستگاه ها به خصوص دربخش‌هايي از نيروهاي مسلح که بدون هيچ افزايش بودجه، توانايي ها و کارکرد خود را مضاعف کرده اند، افزودند: اين نمونه ها نشان مي‌دهد که مي‌توان در شرايط کمبود منابع، مسائل و مشکلات را حل کرد.

توصيه ديگر حضرت آيت الله خامنه اي به نمايندگان پافشاري بر مواضع اصولي نظام بود.

ايشان با اشاره به مواضع قابل قبول و مثبت و بعضاً کاملا پيشرفته مجلس نهم در مسائل اصلي و مباني نظام و انقلاب خاطرنشان کردند: شاکله مجلس بايد همواره بناي مرتفع مواضع اصولي نظام باشد و در اين خصوص معيار فرمايشات امام بزرگوار (ره) و وصيتنامه ايشان است.

رهبرانقلاب اسلامي تأکيد کردند: اگر مجلس همواره بر مواضع اصولي و اساسي نظام پافشاري کند، خطر فروغلتيدن به پرتگاه هولناک نظام سلطه وجود نخواهد داشت اما اگر خداي نکرده چنين ايستادگي وجود نداشته باشد، خطرها زياد خواهند بود.

حضرت آيت الله خامنه اي در ادامه به موضوع هسته اي نيز اشاره کردند و گفتند: مواضع ما در مسائل هسته اي همان مطالبي است که علناً براي مردم بيان کرده ايم و همين مطالب به صورت شفاهي و کتبي دقيقاً به مسئولين نيز گفته شده است. البته برخي مطالب هم براي تاکيد و تبيين مواضع اصولي، خصوصي و غيرعلني نيز گفته شده است.

ايشان با تأکيد براين‌که مسئولين و مذاکره کنندگان مشغول کار و تلاش سخت هستند، افزودند: آن‌ها بايد بر مواضعي که اعلام شده است پافشاري کنند و اميدواريم بتوانند، مصلحت کشور و نظام را تأمين کنند.

حضرت آيت الله خامنه اي در ابتداي سخنان خود با اشاره به فرصت‌هاي بزرگ ماه هاي رجب، شعبان و رمضان همه مسئولين کشوراز جمله نمايندگان را نيازمند مستحکم تر کردن ارتباط خود با خدا دانستند و گفتند: بايد با استفاده از دعاهاي وارده در اين ماه‌ها وانس بيشتر با قرآن و نوافل، زمينه ارتباط نزديکتر با خدا را فراهم کنيم.

ايشان با تأکيد بر اين که همه ما بايد در قبال عملکرد خود در دوران مسئوليت، در پيشگاه خداوند پاسخگو باشيم، سال آخر مسئوليت نمايندگان را مهم برشمردند و افزودند: بايد تلاش کنيم تا همواره حرکت ما در چارچوب رعايت حق الهي، زبان صادق و نگاه حقيقت آميز باشد.

پيش از سخنان رهبر معظم انقلاب، علي لاريجاني رئيس مجلس با ارائه گزارشي از اقدامات سه سال گذشته مجلس نهم گفت: در اين مدت 120 قانون به تصويب رسيده است که بيشترآن‌ها با رويکرد رفع نيازهاي اقتصادي و بخش توليد بوده اند.وي به تصويب قوانين رفع موانع توليد، مبارزه با قاچاق کالا و ارز، تامين کالاهاي اساسي براي اقشار آسيب پذير و قوانين بودجه در مجلس نهم اشاره کرد و افزود: توجه ويژه به بخش سلامت، تقويت بنيه دفاعي کشور و ايجاد زمينه براي امکان واگذاري طرح هاي نيمه تمام به بخش خصوصي از ديگر اقدامات موثر مجلس بوده است.


لاريجاني به اقدامات نظارتي مجلس و همچنين عملکرد ديوان محاسبات، مرکز پژوهش هاي مجلس، کميسيون اصل 90 و هيات تطبيق قوانين نيز اشاره و در خصوص رويکرد مجلس نهم در مسائل اصلي و موضوعات منطقه اي و بين المللي تاکيد کرد: راهبرد مجلس نهم «دفاع حقوقي همه‌جانبه از ملت در مقابل بيگانگان» بر مبناي تفکر اصيل امام خميني(ره) و همچنين تمرکز بر اقتصاد دروني و موضوع هسته اي است.


نوشته شده در   پنجشنبه 7 خرداد 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode