ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 10 دي 1404
چهارشنبه 10 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 2 خرداد 1394     |     کد : 89389

گوشی جدید سونی با ۲ دوربین ۱۳ مگاپیکسلی در راه است

کمپانی سونی، محصول جدیدی را عرضه خواهد کرد که از دو دوربین ۱۳ مگاپیکسلی و همینطور صفحه نمایشی بدون حاشیه برخوردار است.

کمپانی سونی، محصول جدیدی را عرضه خواهد کرد که از دو دوربین ۱۳ مگاپیکسلی و همینطور صفحه نمایشی بدون حاشیه برخوردار است.

به گزارش خبرگزاری مهر، چندی پیش سونی از عرضه اسمارت فون جدیدی خبر داده بود اما اطلاعات دقیق تری در این رابطه منتشر نکرده بود. اکنون اطلاعات محصول جدید سونی با نام Lavender  پیش از اعلام رسمی کمپانی سونی لو رفته است.

از قابلیت های این محصول می توان به مواردی مانند ۲ گیگابایت حافظه، چیپست ۶۴ بیتی و ۸ هسته ای  MediaTek MT۶۷۵۲ با سرعت ۱.۷ GHz ، رزولوشن ۱۰۸۰ *۱۹۲۰ پیکسل و صفحه نمایش ۵.۵ اینچی را نام برد.

از دیگر ویژگی های این اسمارت فون می توان به مواردی مانند دو سیم کارته بودن و اندروید آبنبات چوبی را برشمرد. این اسمارت فون با توجه به برخورداری از دو دوربین ۱۳ مگاپیکسلی در جلو و عقب گوشی می تواند گزینه منحصر به فردی برای ثبت تصاویر سلفی باشد زیرا از دو فلش LED نیز برخوردار است.

اما پیش بینی می شود که Lavender فقط یک کد بوده و این گوشی با نام دیگری عرضه خواهد شد اما هنوز اطلاعات دقیق تری مانند زمان عرضه یا قیمت احتمالی آن منتشر نشده است.


نوشته شده در   شنبه 2 خرداد 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode