زهرا عبداللهي كارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت گفت: كاهو بهترين سبزي است كه ميتوان به عنوان سالاد در وعده سحر مصرف كرد زيرا آب و فيبر زيادي دارد و از تشنگي و يبوست پيشگيري ميكند.
اين كارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت در گفتگو با فارس، افزود: بهتر است غذاي مصرفي در وعده سحري خصوصيات و ويژگي وعده ناهار را داشته باشد.
وي گفت: وعده سحري ميتواند شامل انواع مختلف پلوها و انواع خورشتها باشد. مصرف سبزي و سالاد نيز در سحري براي كاهش احساس تشنگي بسيار مؤثر است.
كارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت افزود: حداقل سالادي كه ميتوان تهيه كرد، سالاد خيار و گوجه فرنگي است كه ميتوان با افزودن كمي هويج يا جوانه گندم و ماش به ارزش غذايي آن افزود.
عبداللهي گفت: بهترين سبزي كه ميتوان به عنوان سالاد در سحر مصرف كرد، كاهو است.
اين سبزي در مقايسه با ساير سبزيها از آب بيشتري برخوردار است و به همين دليل ميتواند از احساس تشنگي در طول روز بكاهد.همچنين فيبر بالاي كاهو مانع ابتلاي روزه داران به يبوست ميشود.
مصرف مواد غذايي شيرين در وعده سحري توصيه نميشود زيرا با تحريك انسولين موجب ورود قند خون به داخل سلولها و در نتيجه كاهش قند خون ميشوند.