ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 دي 1404
يکشنبه 7 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394     |     کد : 88962

دشمن را در دنیای واقعیت مجازی بو بکشید!

نسل جدیدی از فناوری واقعیت مجازی ارایه شده که کاربر آن می تواند از هر ۵ حس خود در آن استفاده کند.

نسل جدیدی از فناوری واقعیت مجازی ارایه شده که کاربر آن می تواند از هر ۵ حس خود در آن استفاده کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، درحالی که به سرعت بر شمار شرکتهای متخصص در عرصه فناوری واقعیت مجازی افزوده می شود و Oculus Rift و سامسونگ عینک های فناوری مجازی خود را به روزرسانی می کنند، شرکت Feelreal دست به اقدام جالب توجهی زده و امکان آن را فراهم کرده تا کاربری که وارد دنیای واقعیت مجازی می شود بتواند از دیگر حواس خود از جمله حس بویایی و لامسه نیز استفاده کند.

در این ایده جدید از ریزخنک کننده ها برای تولید باد شبیه سازی شده، ریزتولیدکننده های حرارتی برای ایجاد گرما و حتی تولیدکننده های رایحه با ۷ کارتریج بویایی قابل تغییر استفاده شده است.

استفاده از این فناوری نوین در مواردی نظیر سالنهای کنسرت، بازیهای ویدئویی و فیلمهای سه بعدی کاربرد چشمگیری خواهد داشت.

عینک واقعیت مجازی اولیه این شرکت با ۲۴۹ دلار وارد بازار شده بود و حالا با افزوده شدن این قابلیتهای جدید پیش بینی می شود با قیمتی بالاتر روانه بازار شود.

البته به نظر می رسد تولیدکنندگان بازیهای ویدئویی و طرفداران این نوع سرگرمی ها همچنان منتظر خواهند بود تا دو ویژگی مهم برای آنها یعنی گرافیک و صدا در نسل جدید عینکهای واقعیت مجازی ارتقای قابل توجهی پیدا کند.


نوشته شده در   چهارشنبه 23 ارديبهشت 1394  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode