ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 3 دي 1403
دوشنبه 3 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 23 مرداد 1389     |     کد : 8836

روزه داران نوشابه گازدار نخورند

رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت با تاكيد بر صرف كامل وعده سحري در ماه رمضان گفت: بهتر است روزه‌داران در ايام روز‌ه‌داري از شام سبك استفاده كنند...

رئيس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت با تاكيد بر صرف كامل وعده سحري در ماه رمضان گفت: بهتر است روزه‌داران در ايام روز‌ه‌داري از شام سبك استفاده كنند.
دكتر ابوالقاسم جزايري گفت: به منظور كاهش احساس تشنگي در طول روز، لازم است در وعده سحر به مصرف كافي مايعات از جمله آب و دوغ كم نمك توجه شود.
وي به روزه‌داران توصيه كرد كه در ايام روزه‌داري از شام سبك استفاده كنند و گفت: مصرف شيربرنج، حليم بدون روغن، كوكو و كتلت كم چرب و مواردي از اين قبيل براي شام بسيار مناسب است، چرا كه شام سنگين سبب مي‌شود فرد هنگام سحر احساس گرسنگي نكند و نتواند به ميزان كافي غذا بخورد و در نتيجه در طول روز احساس گرسنگي داشته باشد. / ايسنا

روزه‌داران مبتلا به صرع زيره ميل كنند
معاون پژوهشي انجمن صرع ايران گفت:‌ بيماران مصروع در ماه رمضان در غذاهاي خود، دانه زيره استفاده كنند و هنگام سحر و افطار حتما خرما بخورند.دكتر كوروش قره‌گوزلي درباره تغذيه بيماران مصروع در ماه مبارك رمضان اظهار كرد: غذاي اين گونه افراد بايد از پروتئين زيادي برخوردار باشد، البته مصرف گوشت گوسفند و خودداري از خوردن گوشت گوساله و ماهي به آنان توصيه مي‌شود. وي با بيان اين‌كه مبتلايان به صرع مواد غذايي معروف به «سردي» را مصرف نكنند، گفت: اين بيماران بهتر است از خوردن ميوه‌هايي مانند خيار و گوجه فرنگي پرهيز كنند، البته از نظر علمي رابطه خوردن اين مواد با تشديد صرع ثابت نشده اما گزارش‌هاي زيادي از بيماران درباره افزايش حملات صرع پس از مصرف مواد غذايي موسوم به سردي دريافت شده است. / ايسنا

رمضان بهترين فرصت براي لاغر شدن
يك متخصص تغذيه گفت: ماه رمضان بهترين فرصت براي كساني است كه اضافه وزن دارند و مي‌خواهند به وزن طبيعي خود برسند.دكتر محسن نامور افزود: افرادي كه رژيم لاغري دارند و مايلند اين رژيم را در ماه مبارك رمضان ادامه دهند، اغلب دچار اضافه وزن مي‌شوند. چون از يك طرف كاهش فاصله وعده‌هاي غذايي را داريم و از سوي ديگر مصرف مواد قندي و چربي در اين ماه افزايش مي‌يابد.وي گفت: متاسفانه در ماه مبارك رمضان تمايل اين قبيل افراد براي مصرف مواد قندي مثل حلوا، زولبيا و باميه افزايش مي‌يابد اما حتي اگر حجم و ميزان مصرفي اين خوراكي‌ها بسيار كم باشد، بازهم بدن با مصرف آنها در هر وعده غذايي كالري فراواني دريافت مي‌كند. /مهر


نوشته شده در   شنبه 23 مرداد 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode