نخستین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی شهرستان شبستر با محوریت برگزاری مراسم معنوی اعتکاف درمحل دفتر امام جمعه شهرستان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجانشرقی، اولین جلسه ستاد ساماندهی شئون فرهنگی در مناسبتهای مذهبی بامحوریت برنامه ریزی برگزاری مراسم ایام اعتکاف، در محل دفتر امام جمعه محترم شهرستان شبستر برگزار شد. در این جلسه که با
حضور رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شبستروسایر اعضای ستاد و هیئت امنای مساجدشبستر برگزار شد، حجتالاسلام اسماعیل زاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تسوج ضمن آرزوی سالی پر خیر وبرکت در سال دولت وملت باهمدلی وهمزبانی طبق فرمایشات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی)، گفت: رجوع به عقل باعث شناخت و تقرب الهی خواهد شد. وی افزود: عقل بصیر و بیدار همواره با نَفس سرکش درگیر است در هر جایی عقل بر نفس پیروز شود روح مُطهر و بدن سالم است و راه زندگی در خط صواب خواهد بود. بعضی از افراد از طریق مجاهده، نفس سرکش خود را رام میکنند ولی اکثر افراد در این مبارزه شکست می خورند به همین خاطر است خداوند سبحان به جهت اصلاح فرد و جامعه و کنترل نفس امّاره بالسّوء و نفس شرور انسان ها، یکی بعد از دیگری پیامبرانی را مبعوث فرموده تا عقل ها را رشد و استعدادها را بارور و خفتگان را بیدار و بیداران را رهبری و با برنامه آشکار و وفق دستورات تابناک آسمانی انسان را
تعلیم و تربیت دهند و به راه خیر دعوت و از راه شر و انحراف دور کنند و با تدریس آیات آسمانی نفس سرکش انسان را رام و بشر را به سوی سعادت دنیا و رستگاری آخرت رهبری کنند.وی درادامه بااشاره به اثرات مراسم معنوی اعتکاف در تربیت وتزکیه نفس خاطر نشان کرد: جوانان و نوجوانان سرمایه های اصلی انقلاب اسلامی هستند و باید در زمینه جذب آنان به مسائل دینی و مساجدبویژه مراسم معنوی اعتکاف سرمایه گذاری کرد. وی تأکید کرد: اعتکاف یکی از سنت های حسنه نبی مکرم اسلام (ص) بوده وبعنوان یک عبادت مستحبه مورد تأکید وتوصیه از سوی ائمه معصومین (ع)، علما و بزرگان دین قرار گرفته که اثرات تربیتی بسیار تأثیر گذاری روی افراد جامعه دارد.
حجتالاسلام حسینی رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان شبسترنیزضمن ارائه گزارش اجمالی از اعتکاف سال گذشته گفت: در سال گذشته شاهد حضور پرشور جوانان ونوجوانان در مراسم معنوی اعتکاف شهرستان بودیم. وی افزود: برگزاری مراسم معنوی اعتکاف و مناسبتهای دینی باعث تقویت وترویج فرهنگ دینی در سطح جامعه خواهد شد.
گفتنی است؛ در پایان پس ازارائه نظرات وپیشنهادات سازنده هر یک از اعضای ستاد مقرر گردید زمان ثبت نام اعتکاف از روز چهارشنبه مورخ ۲۶فروردین ماه ۹۴ شروع وتا روز پنج شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه ۹۴ به مدت ۱۵روز انجام پذیرد.