به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي، در اين ديدار كه با حضور مدير كل آموزشهاي تخصصي كاربردي و مدير كل دفتر تهيه و تأليف متون و نشريات و دبير كنگره برنامهريزي معاونت پژوهشي صورت گرفت، آيت الله محسن مجتهد شبستري نماينده ولي فقيه در استان گفت: يكي از كارهاي فرهنگي مهم آسيب شناسي پژوهشي است و شناخت آسيب ها به عنوان مقدمه اي براي رفع موانع تبليغي امر مباركي است.
امام جمعه تبريز افزود: ضرورت كار فرهنگي – پژوهشي و خطير بودن اين امر براي بالندگي ميهن اسلامي امري انكار ناپذير است و با توجه به سابقه درخشان فرهنگي و تمدن غني اسلامي ما، هر چقدر فعاليت در اين زمينه بيشتر باشد نتايج و ثمرات بهتري نيز عايد شده و كشور مسير رو به رشدي را طي مي كند، چرا كه در همه شرايط و در هر زماني كار فرهنگي ضروري است و زمينه را براي پيشرفت كشور هموار مي كند.
وي شناخت آسيب هاي استانها و ارزيابي هاي منطقه اي را عامل مهمي در برنامه ريزي هاي آتي آموزشي و پژوهشي ديني قلمداد كرد.
آيت الله شبستري تصريح كرد: سازمان تبليغات اسلامي يكي از مؤثرترين نهادهاي فرهنگي بوده كه در زمينه هاي اعزام و كارهاي نرم افزاري و توجه به دنياي مجازي و رسانه ها توجه اساسي داشته و موفق بوده است.
در ادامه حجت الاسلام موسوي هوايي نيز با اشاره به اهميت آسيب شناسي در حوزه پژوهش هاي ديني و اسلامي گفت: براي تقويت بنيه هاي فرهنگ ديني بايد در تمامي شهرستانهاي استان دفاتر تبليغات اسلامي راه اندازي شود.
معاون آموزشي پژوهشي سازمان تبليغات اسلامي ضمن ارائه گزارشي از فعاليت هاي صورت گرفته،افزود: تمامي توليدات پژوهشي صورت گرفته در راستاي تغذيه شبكه تبليغي كشور بوده است.
وي همچنين سرلوحه فعاليتهاي آموزشي را توجه به آموزشهاي تخصصي و كاربردي عنوان كرده، ادامه داد: سرمايه گذاري براي تربيت نيروي متخصص و متعهد و استفاده از استعدادها ، پتانسيل ها و استقبال از نيروهاي خلاق از ديگر اهداف اين معاونت به شمار مي رود.