ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1 دي 1404
دوشنبه 1 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 24 اسفند 1393     |     کد : 86509

استاندار: سال 94، سال شکوفایی آذربایجان شرقی خواهد بود

استاندار آذربایجان شرقی گفت: زیرساخت ها برای جهش استان فراهم شده است و سال 94، سال شکوفایی آن خواهد بود.

استاندار آذربایجان شرقی گفت: زیرساخت ها برای جهش استان فراهم شده است و سال 94، سال شکوفایی آن خواهد بود.


اسماعیل جبارزاده روز شنبه درشورای مدیریت بحران استان افزود: تدوین سند تدبیر توسعه و دیگر امکانات فراهم شده تا آذربایجان شرقی درمسیر رشد و شکوفایی قرارگیرد و یقین دارم دستگاه های اجرایی با عملیاتی کردن وظایف محوله استان را یکی از استان های شکوفا در کشور خواهند کرد.

وی اعاتم کرد: البته تمام دستگاه ها در سالجاری همت و تلاش کردند و استان از تمام جهات سال موفقی را پشت سر گذاشت که امیدوارم این تلاش در سال و سال های بعدی نیز تداوم داشته باشد.

جبارزاده همچنین به بحران خیز بودن استان اشاره کرد و گفت: پس از زلزله منطقه ارسباران، بیش از پنج هزار زلزله در استان ثبت شده و این به معنای بالای بودن میزان وقوع حوادث طبیعی درمنطقه است، از این رو باید با مدیریت صحیح، میزان خسارات در این مواقع را به حداقل کاهش دهیم.

وی همچنین به انتشار اخباری در سایت ها در خصوص سکونت خانواده شهدا در کانکس در منطقه زلزله زده روستای آق کند، اعلام کرد: مدیران نباید از اخبار انتقادی دلخور و رنجیده شوند بلکه باید از انتقادهای خوب و به موقع ممنون باشند و ایرادهای احتمالی را رفع کنند.

جبارزاده افزود: البته سکونت مردم عادی هم در کانکس جایز نیست و مسوولان باید پیش از انتشار چنین اخباری به فکر اسکان پدر و مادر این شهید بودند.

وی گفت: اگر تاکنون این کار نشده کوتاهی شده و من از این بابت از پدر و مادر این شهید عذرخواهی می کنم.

به گزارش ایرنا، رییس بنیاد شهید و ایثارگران شهرستان اهر در این خصوص اعلام کرد: بنیاد شهید برای جلوگیری از هرگونه خطر احتمالی از خانواده شهید عوض فیضی درخواست کرده به محلی امن نقل مکان نمایند.

تعدادی از تارنماها در گزارشی نوشته بودند پس از گذشت دو سال و هشت ماه از وقوع زلزله در ارسباران حاج فیض الله فیضی و ننه قیز نعمتی (پدرومادر شهید عوض فیضی) ساکن روستای زلزله زده ' آق کند ' از توابع شهرستان اهر هنوز در یک کانکس ویژه نگهداری احشام زندگی می کنند.

در زلزله 21 مرداد ماه سال 1391 شهرستان های اهر، هریس و ورزقان درشمال شرقی تبریز مرکز استان جمعی از هموطنان جان باخته و جمعی زیادی نیز مجروح شدند.

احمد ابراهیمی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اعلام کرد: مسوولان بنیاد مسکن در سال های 89 و 90 به دلیل قرارگرفتن این روستا در مسیر سیل، با ایجاد منطقه ای امن از روستاییان خواستند محل اقامت خود را به محل جدید انتقال دهند.

وی تاکید کرد: به خانواده حاج فیض الله فیضی و ننه قیز نعمتی (پدرومادر شهید عوض فیضی) نیز اعلام شد به دلیل انتقال این روستا به محل جدید دستگاه های خدمت رسان نظیر آب، برق، گاز و مخابرات هیچ گونه خدماتی در این روستا ارایه نمی دهند.

وی افزود: ازاین خانواده درخواست کردیم برای بهره مندی از خدمات زیربنایی به محل جدید که از امنیت بسیار خوبی برخوردار است، به این محل نقل مکان نمایند.

ابراهیمی اعلام کرد: خانواده این شهید تاکید دارند درمحل سابق روستا به آنان خدمت رسانی شود که این کار از عهده دستگاه های مسوول خارج است.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران اهر افزود: جلسات متعددی در حضور فرماندار سابق و بخشدار، رییس بنیاد مسکن در جهت ساماندهی و تعیین تکلیف وضعیت زندگی این خانواده با جابجایی قطعات متعدد زمین در محل انجام دادیم تا نظر آنان را جلب نماییم، ولی آنان تاکید دارند چهار قطعه چسبیده بهم در اختیارشان قرار دهیم.

وی گفت: در نهایت چهار قطعه چسبیده بهم در مرتع پیش بینی شده بود که به دلیل شکایت شخصی، پرونده در دادگاه در جریان است.

ابراهیمی تاکید کرد: این بنیاد و بنیاد مسکن آمادگی کامل خود را برای هرگونه همکاری و اعطای زمین به هر شکل در محل جدید اعلام می دارند.

وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در این مدت 570 میلیون ریال وام خرید مسکن، ضروری مسکن، خسارت و بلاعوض به خانواده شهید فیضی پرداخت کرده است.

رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان اهر گفت: دو واحد کانکس دامی و مسکونی نیز به پدر و مادر این شهید تحویل داده شده است.

شهرستان اهر در 116 کیلومتری شمال شرقی تبریز مرکز استان واقع است.

استان آذربایجان شرقی با سه میلیون و 724هزار و 620 نفر جمعیت، 10 هزار و 500 نفر شهید تقدیم اسلام و انقلاب کرده که از این تعداد دو هزار و 500 شهید در گلزار وادی رحمت تبریز آرمیده اند.


نوشته شده در   يکشنبه 24 اسفند 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode