ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 27 شهريور 1405
جمعه 27 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 29 بهمن 1393     |     کد : 85340

مراسم جشن تکلیف دانش آموزان مجتمع ولایت

مراسم جشن تکلیف دانش آموزان مجتمع ولایت در مسجد روستای چایکندی از توابع شهرستان کلیبر برگزار شد.



به گزارش روابط عمومی اداره کل تبلیغات اسلامی استان آذربایجان شرقی،  مراسم جشن تکلیف دانش آموزان مجتمع ولایت در مسجد روستای چایکندی از توابع شهرستان کلیبر برگزار شد.

همه ساله مراسم جشن تکلیف مدارس دخترانه و پسرانه مجتمع ولایت در مسجد روستای چایکندی برگزار می‌شود. امسال نیز در جشن انقلاب اسلامی، مراسم جشن تکلیف مدرسه دخترانه یاسر با شکوه خاصی در مسجد روستای چایکندی برگزار گردید.

حجت‌الاسلام ستاری سرپرست اداره تبلیغات اسلامی کلیبر در این مراسم به شرکت کنندگان گفت: ما براى هر عید یا هر مناسبت خوب که از طرف پروردگار، نعمتى به ما رسیده باشد، جشن مى گیریم تا بدین وسیله سپاسگزارى و شکر و شادى خودمان را نشان دهیم.

حجت‌الاسلام ستاری  در ادامه گفت: به تکلیف رسیدن، یک عید به حساب مى آید، چون از نظر عقلى و جسمى به حدّى رسیده ایم که خداوند به ما دستور مى دهد و ما خوشحالیم که خواسته ها و دستورهاى او را اطاعت کنیم و بنده شایسته او به حساب آییم و چه افتخارى از این بالاتر؟ ما با «جشن تکلیف»، نعمتهاى خدا را گرامى مى داریم و این روز بزرگ را که در آن به سنّ تکلیف رسیده ایم، بعنوان یک روز پرشکوه و خاطره اى به یادماندنى به یاد مى سپاریم.

حجت‌الاسلام ستاری گفت: بعضى از دانشمندان بزرگ اسلامى هم در گذشته، روز تکلیف خود را با مراسمى که برگزار مى کردند، جشن مى گرفتند، مثل «سید بن طاووس» و به فرزندانِ خود سفارش مى کردند که این روز بزرگ را جشن بگیرند.

حجت‌الاسلام ستاری در پایان گفت: خاطره جشن تکلیف، یک خاطره شیرین تربیتى و معنوى است. مناسب است که نوجوانان عزیز، تاریخ دقیق تولّد خود را بدانند، تا بتوانند روز مکلّف شدن خود را طىّ مراسمى جشن بگیرند و شادى کنند.


نوشته شده در   چهارشنبه 29 بهمن 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode