ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه 25 شهريور 1405
چهارشنبه 25 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 26 بهمن 1393     |     کد : 85193

علم در وجود بشر است و زمانی که انسان تزکیه کند متبلور می‌شود

آیت الله قرهی از قول آیت الله بهجت گفت: علم در وجود بشر هست منتهای امر چه زمانی این علم می تواند تبلور پیدا كند؟ آن زمانی كه انسان به مرحله تزكیه علمی برسد .


آیت الله قرهی از قول آیت الله بهجت گفت: علم در وجود بشر هست منتهای امر چه زمانی این علم می تواند تبلور پیدا كند؟ آن زمانی كه انسان به مرحله تزكیه علمی برسد .

به گزارش خبرگزاری مهر، در پایگاه اطلاع رسانی آیت الله قرهی آمده است:

استاد عظیم الشأن آیت الله العظمی بهجت، بهجت القلوب، (این شاگرد و فرزند روحی آیت الله العظمی آقای قاضی) نكته زیبایی را فرمودند :(كه معلوم می شود علم در وجود بشر هست منتهای امر چه زمانی این علم می تواند تبلور پیدا كند؟ آن زمانی كه انسان به مرحله تزكیه علمی برسد. اگر واقعاً به این مرحله رسید این علمی كه در درون اوست می تواند تبلور پیدا كند.) فرمودند این روایت را بار ها شنیده ایم هر كسی خود را چهل شبانه روز خالصاً لوجه الله فقط و فقط برای خدا خالص كند، عزوجل حكم را بر قلبش جاری می كند (كه البته به قول مولا نا العارف علامه حسن زاده آملی چهل برای اقل است، برای آنهایی كه یك مقدار تزكیه كرده اند و الا در بحث عدد تام وكامل عددمأته(صد) است، صده می گیرند .

 لذا در كتاب شریف ذكر و ذاكر و مذكورشان روایاتی را می آورند كه عدد كامل صد است. اگر كسی بخواهد تزكیه حقیقی شود، اگر یك صده خالصاً لوجه الله مبارزه كرد و پیروز شد مسلماَ بدانید عزوجل حكم را بر قلبش جاری می كند.) فرمودند: این حكم از درون خود انسان است علم الانسان ما لم یعلم این حكم طوری در قلب جاری می شود كه وقتی لب می گشاید همه حمكت است.



نوشته شده در   يکشنبه 26 بهمن 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode