ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 27 دي 1403
پنجشنبه 27 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 8 بهمن 1393     |     کد : 84264

درمان سنتی کبدچرب

بیماری کبدچرب امروزه با تغییر در نحوه غذاخوردن و گرایش مردم به مصرف فست‌فود بیشتر به گوش می‌رسد.این بیماری که اختلال در کارکرد کبد است را می‌توان به روش سنتی کنترل و درمان کرد.

بیماری کبدچرب امروزه با تغییر در نحوه غذاخوردن و گرایش مردم به مصرف فست‌فود بیشتر به گوش می‌رسد.این بیماری که اختلال در کارکرد کبد است را می‌توان به روش سنتی کنترل و درمان کرد.

علی حسینی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با فارس گفت: کبد چرب به دلیل کاهش تحرک و تغذیه نادرست ایجاد می‌شود.در واقع به اختلال مزمن و بدون علامت در کبد گفته می‌شود که به دلیل تجمع چربی و التهاب در کبد است.

وی ادامه داد: شایع‌ترین دلیل ایجاد کبد چرب آب خوردن بین غذا، داشتن استرس،مصرف الکل، مصرف دارو بیش از حد معمول و مصرف غذاهای فست‌فودی مثل سوسیس و کالباس و پنیر پیتزا است.

حسینی گفت: کبد به طور طبیعی مزاج گرم و تر دارد بنابراین سرد شدن آن بر اثر عوامل مختلف می‌تواند توانایی کبد را برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی ها کم کند و موجب انباشته شدن چربی در بافت کبد و ایجاد کبد چرب شود.

این متخصص طب سنتی افزود: بنابراین مصرف ترشی ها به ویژه سرکه و آبغوره، خوراکی های سرد مثل ماست، دوغ ترش، خیار و کدو یا نوشیدن مایعات سرد باعث سرد شدن کبد می شود که باید محدود شوند.

وی افزود: همچنین کاهش وزن ناگهانی، تغذیه نادرست و مصرف بیش از حد چربی و کربوهیدرات به همراه گرسنگی طولانی مدت به ایجاد کبد چرب می انجامد.
حسینی افزود: بنابراین مصرف سرکه سکنجبین، مصرف سالاد سبزیجات شامل هویج، کلم و روغن زیتون توصیه می شود.همچنین مصرف سیب با پوست به هنگام صبح و شب و مصرف عرق کاسنی، عرق خارشتر، عرق بید و عرق شاه‌تره نیز مفید است.

این متخصص طب سنتی گفت: مصرف خاکشیر و عرق ترنجبین نیز موثر است.همچنین برای سرخ کردن غذا از روغن کنجد و زیتون بیشتر استفاده شود.


نوشته شده در   چهارشنبه 8 بهمن 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode