ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 6 مرداد 1403
شنبه 6 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 22 تير 1389     |     کد : 8408

گوشت‌ تازه را بلافاصله مصرف نكنيد

يك كارشناس بيماري‌هاي مشترك بين انسان و دام گفت: براي پيشگيري از ابتلا به تب كريمه كنگو ، گوشت‌ تازه بايد قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در يخچال نگهداري شود تا ويروس احتمالي آن از بين برود...


يك كارشناس بيماري‌هاي مشترك بين انسان و دام گفت: براي پيشگيري از ابتلا به تب كريمه كنگو ، گوشت‌ تازه بايد قبل از مصرف به مدت 24 ساعت در يخچال نگهداري شود تا ويروس احتمالي آن از بين برود.
دكتر پورمازار در گفتگو با ايسنا با تاكيد بر اين كه گوشت تازه ممكن است حامل ويروس بيماري تب كنگو باشد، افزود: ‌تب كنگو، بيماري مشترك بين انسان و دام است كه اين بيماري در نشخواركنندگان شيوع پيدا مي‌كند، علائمي ندارد و بعد از چند روز بهبود مي‌يابد.
وي افزود: تب كريمه كنگو يك بيماري ويروسي محسوب مي‌شود كه در صورت انتقال به انسان منجر به مرگ او مي‌شود.
وي تصريح كرد: اين ويروس به دو طريق منتقل مي‌شود، گزش كنه كه از دام اين بيماري به انسان منتقل مي‌شود و راه ديگر از طريق خون يا ترشحات بدن انسان آلوده به بيماري يا دام بيمار انتقال مي‌يابد.
اين كارشناس بيماري‌هاي واگيردار درخصوص افرادي كه بيشتر در معرض خطر اين بيماري هستند، اظهار كرد: كساني كه با حيوانات سر و كار دارند، همچنين گروه‌هاي بهداشتي و درماني كه با اين نوع بيماران در تماس هستند بايد رعايت نكات بهداشتي اعم از استفاده از دستكش و عينك را مورد توجه قرار دهند.
وي توصيه كرد: مردم از گوشتي كه داراي مهر سازمان دامپزشكي است، استفاده كنند. همچنين در هنگام قطعه قطعه‌كردن گوشت، تمام نكات بهداشتي را رعايت كنند.


نوشته شده در   سه شنبه 22 تير 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode