ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 آذر 1404
يکشنبه 30 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 2 بهمن 1393     |     کد : 83986

50 درصد از جمعیت آذربایجان‌شرقی در تبریز زندگی می‌کنند

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار تبریز با اشاره به اینکه 50 درصد از جمعیت آذربایجان‌شرقی در تبریز زندگی می‌کنند، گفت: موضوع مهاجرت از شهرستان‌های اطراف به تبریز باعث بروز تبعات عدیده فرهنگی و اجتماعی می‌شود.


معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار تبریز با اشاره به اینکه 50 درصد از جمعیت آذربایجان‌شرقی در تبریز زندگی می‌کنند، گفت: موضوع مهاجرت از شهرستان‌های اطراف به تبریز باعث بروز تبعات عدیده فرهنگی و اجتماعی می‌شود.

 به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، احمد اسدی چهارشنبه شب در نشست کارگروه اشتغال تبریز با بیان اینکه تسهیلات مشاغل خانگی در کشور 500 میلیارد تومان است، از اختصاص 6 میلیارد و 900 میلیون تومان اعتبار برای مشاغل خانگی طی سال جاری در تبریز خبر داد و اظهار کرد: این رقم در سال گذشته 9 میلیارد و 335 میلیون تومان بود که به طور 100 درصد جذب شد.

 وی با بیان اینکه نرخ اشتغال در مشاغل خانگی کشور 11 درصد است، گفت: این رقم در کشورهای پیشرفته 25 درصد است.

اسدی اضافه کرد: با اعتبار تخصیص یافته برای مشاغل خانگی، برای 805 نفر از مردم تبریز اشتغال ایجاد شده است.

وی با تاکید بر اینکه مشاغل خانگی می‌توانند جلوی هزینه‌های اضافی را بگیرند، افزود: به کارگیری ظرفیت‌های سایر اعضای خانواده و انتقال تجارب به یکدیگر، کاهش هزینه‌های سربار، سرعت و انعطاف‌پذیری فعالیت‌ها از دیگر مزایای توجه به مشاغل خانگی است.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به محدودیت‌های مشاغل خانگی، تصریح کرد: عدم دسترسی مطلوب به عرضه کالا و خدمات، عدم توانایی تامین مواد اولیه مطلوب به دلیل کوچک بودن مقیاس محیط کاری، محدودیت‌هایی در زمینه تامین آب و برق و دفع پساب، ضعف بنیه در منابع مالی و نبود واحدهایی برای پژوهش و توسعه از جمله این عوامل است.

اسدی ادامه داد: مسائل و مشکلاتی که اخیرا در رابطه با مشاغل خانگی احصا شده عدم وجود وحدت رویه بین بانک‌های عامل و نرخ بالای بهره‌های بانکی را نشان می‌دهد.

وی تاکید کرد: به همین دلایل بود که امسال دو دستگاه اجرایی در این بخش انصراف دادند که ما مجبور شدیم این رقم را بین دیگر دستگاه‌ها توزیع کنیم.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار تبریز یادآور شد: تلاش مسئولان مربوطه برای افزایش مشاغل خانگی در جهت ایجاد ارزش افزوده و افزایش تولید ناخالص داخلی تاثیر فراوانی دارد.

اسدی افزود: در این خصوص بین بانک‌های عامل وحدت رویه وجود ندارد و در بعضی موارد مشاهده می‌شود که بانک‌ها به صورت سلیقه‌ای و ناهماهنگ برخورد می‌کنند.

وی همچنین با اشاره به میزان بیکاری در استان، گفت: بیکاران در شهرستان‌های استان به تبریز مهاجرت کرده و میزان بیکاری در این شهر را افزایش داده‌اند.

معاون برنامه‌ریزی و امور عمرانی فرماندار تبریز با اشاره به اینکه 50 درصد از جمعیت آذربایجان‌شرقی در تبریز زندگی می‌کنند، اظهار کرد: موضوع مهاجرت از شهرستان‌های اطراف به تبریز باعث بروز تبعات عدیده فرهنگی و اجتماعی می‌شود.


نوشته شده در   پنجشنبه 2 بهمن 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode