ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 13 تير 1389     |     کد : 8289

مصرف هل به هضم غذا كمك مي‌كند

مرتضي صفوي متخصص تغذيه گفت: مصرف هل به هضم غذا كمك مي‌كند و معده ‌و روده را تقويت مي‌كند...

 مرتضي صفوي متخصص تغذيه گفت: مصرف هل به هضم غذا كمك مي‌كند و معده ‌و روده را تقويت مي‌كند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: هل گياهي است كه در مناطق حاره و گرم مي‌رويد. دانه‌هاي هل بويي قوي و طعمي مطبوع دارد از مغز و پوستش براي درمان و معطر ساختن غذاها و پختن شيريني استفاده مي‌شود.
وي گفت: هل از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است. جويدن دانه‌هاي هل پس از صرف غذا به هضم و گوارش بهتر غذا كمك مي‌كند و مي‌تواند بوي نامطبوع دهان را از بين ببرد.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: مصرف هل تب را پايين مي‌آورد ، براي تسكين درد رماتيسم مفيد است و ترشي معده را برطرف مي‌كند.
صفوي گفت: هل خواص گرمابخشي دارد و معده و روده‌ها را تقويت مي‌كنند. همچنين عمل هضم غذا را بهبود مي‌بخشد و تقويت كننده قلب است.هل بادشكن است و گاز معده و روده را از بدن خارج مي‌كند و تقويت كننده بدن است.


نوشته شده در   يکشنبه 13 تير 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode