مرتضي صفوي متخصص تغذيه گفت: مصرف هل به هضم غذا كمك ميكند و معده و روده را تقويت ميكند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: هل گياهي است كه در مناطق حاره و گرم ميرويد. دانههاي هل بويي قوي و طعمي مطبوع دارد از مغز و پوستش براي درمان و معطر ساختن غذاها و پختن شيريني استفاده ميشود.
وي گفت: هل از نظر طب قديم ايران گرم و خشك است. جويدن دانههاي هل پس از صرف غذا به هضم و گوارش بهتر غذا كمك ميكند و ميتواند بوي نامطبوع دهان را از بين ببرد.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: مصرف هل تب را پايين ميآورد ، براي تسكين درد رماتيسم مفيد است و ترشي معده را برطرف ميكند.
صفوي گفت: هل خواص گرمابخشي دارد و معده و رودهها را تقويت ميكنند. همچنين عمل هضم غذا را بهبود ميبخشد و تقويت كننده قلب است.هل بادشكن است و گاز معده و روده را از بدن خارج ميكند و تقويت كننده بدن است.