ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 24 شهريور 1405
سه شنبه 24 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 21 آبان 1393     |     کد : 80572

لقمه حرام مانع استجابت دعا می‌شود

آیت‌الله شبیری‌زنجانی مال حرام را مانع کسب مقام‌های معنوی و استجابت دعا دانست و گفت: کسی که می‌خواهد دعایش مستجاب شود باید به کسب حلال توجه داشته باشد.


آیت‌الله شبیری‌زنجانی مال حرام را مانع کسب مقام‌های معنوی و استجابت دعا دانست و گفت: کسی که می‌خواهد دعایش مستجاب شود باید به کسب حلال توجه داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری حوزه این مرجع تقلید در جمع تعدادی از طلّاب حوزه علمیه قم در پاسخ به سوالی درباره شرایط استجابت دعا، با اشاره به احادیث حضرات معصومین علیهم السلام، توجه به حلال بودن کسب و مال را در استجابت دعا لازم دانست.

وی عدم پرداخت خمس و زکات را یکی از مصادیق مال حرام دانست و ادامه داد: خمس متعلّق به امام معصوم علیه السلام و سادات فقیر است و باید در جهت خود مصرف شود و کسی که خمس خود را نمی‌دهد در واقع مال دیگران را نمی‌پردازد.

آیت الله شبیری زنجانی افزود: ما روایات زیادی داریم که در آن به مقدّر بودن روزی افراد اشاره شده و می‌فرمایند، رزق را به حرام آلوده نکنید. ما باید به این نکات توجه داشته باشیم و در جهت کسب مال حلال تلاش کنیم. بزرگان ما خیلی در این زمینه دقّت داشته‌اند. مال حرام جلوی رشد معنوی انسان را می‌گیرد و عذاب آخرت را در پی دارد.

وی زمان و مکان دعا را نیز در استجابت آن مؤثر دانست و گفت: از ائمه معصومین علیهم السلام در این زمینه روایات زیادی نقل شده که انسان بهتر است در آن زمان‌ها به دعا بپردازد، چرا که به حسب روایات زمان و مکان قطعا در استجابت دعا مؤثرند.


نوشته شده در   چهارشنبه 21 آبان 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode