ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 8 دي 1404
دوشنبه 8 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 28 مهر 1393     |     کد : 79631

بزرگترین اتوبوس برقی جهان ساخته شد

از بزرگترین سیستم حرکتی برقی جهان که تنها با استفاده از باتری حرکت می کند رونمایی شد. این اتوبوس با ظرفیت حمل 120 مسافر در هر بار شارژ تا 288 کیلومتر مسافت را طی می کند.

از بزرگترین سیستم حرکتی برقی جهان که تنها با استفاده از باتری حرکت می کند رونمایی شد. این اتوبوس با ظرفیت حمل 120 مسافر در هر بار شارژ تا 288 کیلومتر مسافت را طی می کند.

به گزارش خبرگزاری مهر، این اتوبوس برقی که تحت عنوان Lancaster eBus شناخته می شود در نمایشگاه اخیر سازمان حمل و نقل عمومی آمریکا رونمایی و با استقبال کارشناسان صنعت خودروهای عمومی مواجه شد. از همان زمان بود که به این محصول جدید عنوان بزرگترین سیستم حرکتی برقی جهان – که صرفا با استفاده از باتری حرکت می کند – داده شد.

این سیستم حرکتی طولانی نخستین اتوبوس چندواگنه آمریکاست که در کالیفرنیا طراحی و در مدت بیش از دو سال ساخته شده است.

این اتوبوس که کمی بیش از 18 متر طول دارد در ظاهر تفاوت چندانی با سایر اتوبوسهای چند واگنه ندارد اما از حیث فناوری های به کار رفته در ساختارش یک سر و گردن از تمامی اتوبوس های حمل و نقل عمومی جهان بالاتر است.

در چرخهای این اتوبوس موتورهای مخصوصی تعبیه شده که می توانند تا شیب 21 درصد را اداره و تنظیم کنند. این قابلیت خاص در مواقعی که اتوبوس در سطوح شیب دار حرکت می کند به پایداری حرکتی آن کمک زیادی می کند.

نکته جالب توجه دیگر درخصوص این محصول جدید این است که بر اساس فلسفه کلی شرکت سازنده، اتوبوس بر اساس ساختار باتری طراحی و ساخته شده و نه اینکه باتری های آن بر اساس ساختار اتوبوس ساخته شوند. این نگرش موجب شده تا اتوبوس برقی این شرکت با بهره روی بیشتری به حرکت خود ادامه دهد.

باتری های این اتوبوس به گونه ای تولید شده اند که تا 10 هزار بار قابلیت شارژ شدن را دارند. همچنین طول عمر آنها نزدیک به 25 سال خواهد بود.


نوشته شده در   دوشنبه 28 مهر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode