فرمانده پليس راه كشور اعلام كرد: در صورتي كه رانندگان 6تخلف حادثهساز را تكرار كنند، از نظر حالات روحي و رواني به پزشك مورد نظر معرفي ميشوند .
تا از آنان تست اعتياد، مصرف قرص روانگردان و استفاده از الكل گرفته شود.
سردار محسن بيگي با اعلام برنامههاي پليس در طرح تابستاني گفت: تنها صدور برگه جريمه و توقيف خودرو بازدارنده نيست.وي اظهار داشت: با واقع شدن ماه رمضان در نيمه تابستان، ميزان سفرهاي تابستاني در سالجاري كاهش مييابد. در طرح تابستاني امسال مهمترين اولويت پليس شناسايي و ساماندهي نقاط حادثهخيز براي كاهش تصادفات و مرگ ومير است.
سردار بيگي افزود: احتمال ميرود با جابهجا شدن زمان سفر، بار ترافيكي مضاعفي در ايام قبل و بعد از ماه رمضان در محورهاي كشور بهوجود آيد.فرمانده پليس راه كشور گفت: دستورالعمل طرح تابستاني امسال تهيه و تدوين شده و طي هفتههاي آينده به نيروهاي عملياتي ابلاغ ميشود.
سردار بيگي در ادامه با اشاره به استاندارد نبودن جادههاي كشور گفت: در حال حاضر جادههاي كشور ويژگيهاي كامل يك جاده استاندارد را ندارند و براي عبور رانندگان متناسب نيستند. همچنين بسياري از راههاي كشور از نظر شيب، عرض و علائم، مشكلات فني دارند و از تمام خصوصيات لازم براي يك جاده استاندارد برخوردار نيستند.
وي اظهار داشت: در سالهاي اخير و در تعطيلات نوروزي سال89 شاهد رعايت دقيق مقررات راهنمايي و رانندگي از سوي مردم بوديم. در برنامه سوم توسعه، ميانگين رشد تلفات جادهاي 3/11درصد بود كه اين رقم در برنامه چهارم توسعه به ميانگين 5/2درصد رسيد و حدود 9درصد كاهش داشت.
فرمانده پليس راه كشور افزود: در مدت برخورد جدي پليس با 6 تخلف حادثهساز كه ارتباط مستقيمي با انضباط اجتماعي، ترافيكي و پيشگيري از حوادث جادهاي دارد، به نتايج مطلوبي در كاهش آمار حوادث دست يافتهايم. در مرحله اول، پليس در برخورد با اين رانندگان اقدام به صدور برگههاي جريمه با حداكثر قيمت مجاز در قانون كرده و سپس درصورت لزوم اقدام به توقيف وسيله نقليه ميكند.