ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 24 شهريور 1405
سه شنبه 24 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 8 مهر 1393     |     کد : 78782

سرطان قابل درمان شد

محققان دانشگاه میسوری با مطالعه بر روی سیستم ارتباطی بین باکتری‌ها موفق به کنترل تکثیر و پراکنده شدن سلول‌های سرطانی شدند.

با استفاده از باکتری

سرطان قابل درمان شد

محققان دانشگاه میسوری با مطالعه بر روی سیستم ارتباطی بین باکتری‌ها موفق به کنترل تکثیر و پراکنده شدن سلول‌های سرطانی شدند.

با توجه به نقش خطرناک انواع سرطان در مرگ و میر انسان ها، محققان با بررسی مولکول ارتباطی باکتری ها دریافتند می توان به کمک آن روند انتشار سلول های سرطانی را در بدن محدود کرد.

سانتیل کومار، استادیار سرطان شناسی دانشگاه میسوری گفت: با استفاده از این سیستم ارتباطی می توان به سلول های سرطانی فرمان داد که چگونه کار کنند و یا حتی فرمان مرگ آنها را صادر کرد.

وی افزود: در عفونت ها، باکتری ها با ترشح مولکول ارتباطی به نحوی با یکدیگر ارتباط برقرار می کنند که با توجه به وضعیت باکتری ها نوع مولکول منتشر شده نیز تفاوت دارد. این مولکول ها می توانند فرمان تکثیر، فرار و یا حتی توقف پراکنده شدن را صادر کنند که با استفاده از فرمان توقف پراکنده شدن می توان سلول های سرطانی را وادار به توقف و یا حتی مرگ کرد.

پس از اعلام موفقیت این شیوه، تنها کار ممکن پیدا کردن شیوه ای برای درمان بیماران سرطانی در مراکز درمانی است.

خوشبختانه پس از موفقیت این شیوه در محیط ازمایشگاهی به زودی با بررسی و درمان سرطان بر روی حیوانات می توان این شیوه را در درمان سرطان در انسان مورد استفاده قرار داد.

این مطالعه در نشریه PLOS ONE منتشر شده است.(ایسنا)


نوشته شده در   سه شنبه 8 مهر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode