ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 24 شهريور 1405
سه شنبه 24 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 4 مهر 1393     |     کد : 78560

تقويم اعمال حجاج مشخص شد/ 12 مهر عید قربان در عربستان

زائران از عصر روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه راهي عرفات شده و ظهر دوشنبه ۱۴ مهرماه به اقامتگاههاي خود در مكه مكرمه بازخواهند گشت.

زائران از عصر روز پنجشنبه ۱۰ مهرماه راهي عرفات شده و ظهر دوشنبه ۱۴ مهرماه به اقامتگاههاي خود در مكه مكرمه بازخواهند گشت.

به گزارش خبرگزاری مهر، دو رويت هلال در سال براي مسلمانان شگفتي‌آفرين و شادي زا خواهد بود: هلال ماه شوال و هلال ماه ذي الحجه. اولي براي آنكه نويد عيد فطر را به همراه دارد و دومي به دليل آنكه شكوه و شروع خجسته حج را به ياد مي‌آورد. اكنون در آغاز ماه ذي الحجه چشمان منتظر لحظه مي‌شمارد تا چند روز بعد در عرفات حضور خدا را در سراسر گيتي حس كند و بندگي را با عبادت ديگرگونه آغاز كند.

ديروز پنچشنبه در عربستان سعودي اول ذي الحجه اعلام شد. به اين ترتيب بر پايه تقويم عربستان، عيد قربان يك روز زود‌تر از ايران است، يعني روز شنبه (۱۲ مهرماه) عيد قربان در عربستان خواهد بود.

بنابراين گزارش، زائران از عصر روز پنجشنبه اين هفته ۱۰ مهرماه راهي عرفات شده و ظهر تا غروب روز جمعه را در عرفات وقوف مي‌كنند و روز شنبه عيد قربان خواهد بود.
شرح تقويم اعمال زائران بيت الله الحرام به شرح ذيل است:

پنجشنبه ۱۰ مهرماه- ۸‬ ذي الحجه (يوم الترويه) - حركت به سوي عرفات/ به ترتيب كاروان‌ها از ظهر اعزام و تا شب در چادرهاي عرفات استقرار خواهند يافت.

جمعه ۱۱ مهرماه - ۹‬ ذي الحجه (روز عرفه) - وقوف در عرفات از ظهر تا غروب.

شنبه ۱۲ مهرماه - ۱۰ ذي الحجه (روز عيد قربان) - وقوف در مشعرالحرام تا طلوع آفتاب / حركت به منا و انجام رمي، قرباني و تراشيدن سر/ بيتوته در منا.

يكشنبه ۱۳ مهرماه - ۱۱‬ ذي الحجه - بيتوته در منا - رمي جمرات (پرتاب سنگ به شيطان سه گانه).

دوشنبه ۱۴ مهرماه - ۱۲‬ ذي الحجه - بيتوته در منا - رمي جمرات (پرتاب سنگ به شيطان سه گانه) - حركت به طرف مكه پس از اذان ظهر.

اعمال مكه كه عبارتند از طواف و نماز زيارت، سعي بين صفا و مروه و طواف نساء و نماز پس از روز عيد قربان تا حداكثر پايان ماه ذي الحجه انجام پذيرد.

۶۴ ‬هزار زائر از جمهوري اسلامي ايران در مناسك معنوي حج تمتع امسال حضور دارند.
 


نوشته شده در   جمعه 4 مهر 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode