ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 29 خرداد 1403
سه شنبه 29 خرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 3 خرداد 1389     |     کد : 7709

م‍یوه‌های بهاری را با دقت مصرف کنید

یک متخصص تغذیه گفت:«میوه‌های بهاری در صورت شستشوی نامناسب ناقل انواع میکروبها و بیماری‌ها است.»...

یک متخصص تغذیه گفت:«میوه‌های بهاری در صورت شستشوی نامناسب ناقل انواع میکروبها و بیماری‌ها است.»
دکتر مسعود کیمیاگر در کفتگو با خبرنگار سامانه خبری«سلامت نیوز»اظهار داشت:«میوه‌های بهاری آلوده به انواع میکروب‌ها و سموم هستند در صورت شستشوی نا مناسب ناقل بیماری های مختلف می‌باشند.»
وی افزود:«سموم به بکار برده شده برای میوه‌ها معمولاً فسفره و کلره هستند و دیر یا زود قابل تجزیه شدن هستند.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«متأسفانه بعضی کشاورزان فاصله میان سم‌پاشی و برداشت محصول را رعایت نکرده و میوه‌‌ها را قبل از تجزیه سم به بازار عرضه می‌کنند.»
کیمیاگر گفت:«در صورتیکه سموم کم و تجزیه نشده باشند خوردن میوه نشسته با حالت تهوع و دل پیچه همراه است ولی تکراردر خوردن می تواند به اسهال و استراغ شدید منجر شود.»
وی ادامه داد:«زمان برداشت میوه‌های بهاری نظیر گوجه سبز و چغاله بادام کوتاه است وبه منظور تجزیه سموم، سم‌پاشی باید 6 الی 7 هفته قبل از برداشت صورت گیرد.»
این متخصص تغذیه اظهار داشت:«به همین دلیل گوجه سبز و چغاله قبل از مصرف باید به دقت شسته و سموم باقی مانده روی آنها پاک شود.»
کیمیاگر تصریح کرد:«در این رابطه باید هماهنگی های گوناگونی در وزارت کشاورزی صورت گیرد تا نوع سموم میو‌های بهاری تغییر و فواصل سم پاشی با نظم بیشتری انجام شود.»
وی بیان داشت:«دسته دیگر آلودگی های میوه‌های بهاری میکروبی است و از طریق تماس با خاک و فضولات پرندگان منتقل می‌شوند.
این متخصص تغذیه افزود:«آلودگی های میکروبی در صورت بلعیده شدن در داخل دستگاه گوارش تکثیر یافته و فرد مبتلا به اسهال و استفراغ شدید می‌شود.»


نوشته شده در   دوشنبه 3 خرداد 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode