ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 30 آذر 1404
يکشنبه 30 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 19 مرداد 1393     |     کد : 76411

شهرداران 8 کلانشهر کشور مهمان تبریز/ نامگذاری یکی از خیابان های شهر به نام خبرنگار

در صحن علنی شورای شهر تبریز اظهار داشت: این گردهمایی شهرداران می تواند بهره بالایی برای هر کدام از این کلانشهرها داشته باشد به شرطی که بتوانیم با همکاری اعضای شورای شهر تبریز گام بالایی در جهت مشورت برای ارتقای جایگاه شهر تبریز برداریم.

به گزارش خبرنگار مهر، صادق نجفی ظهر یکشنبه در صحن علنی شورای شهر تبریز اظهار داشت: این گردهمایی شهرداران می تواند بهره بالایی برای هر کدام از این کلانشهرها داشته باشد به شرطی که بتوانیم با همکاری اعضای شورای شهر تبریز گام بالایی در جهت مشورت برای ارتقای جایگاه شهر تبریز برداریم.

وی با تاکید بر تعامل مناسب میان شهرداری و شورای شهر گفت: من باتمام اعضاي شورا يكسان رفتار خواهم كرد و رفتار من در برابر همه يكسان خواهد بود و فرقي نمي كند كه چه كسي رئيس و يا عضو باشد و رفتار ما در چهار چوب هاي تعريف شده خواهد بود.

نجفی با تبریک روز خبرنگار از نامگذاری یکی از خیابان های شهر تبریز به نام خبرنگار خبر داد و گفت: این موضوع بارها در شورای شهر مطرح شده است و هم اکنون به دنبال خیابانی مناسب برای نامگذاری آن به نام خبرنگار هستیم که این امر مورد تاکید شخص استاندار و همچنین خبرنگاران قرار گرفته است.

وی افزود: این امر نشان دهنده توجه ویژه مسئولان به مقام خبرنگار خواهد بود و جایگاه این افراد را در سطح استان ارتقا می بخشد.

شهردار تبریز با اشاره به انجام پروژه هاي بزرگ و سنگين به دست تواناي متخصصان شهرداري در سطح شهر اظهار داشت: واقعا پروژه مهم و تاثيرگذاري در شهر شروع شده است و چه اشكالي دارد طوري صحبت شود كه به تلاشگران و مسئولان اجراي اين پروژه ها روحيه بدهيم تا ادامه كار نيز با توان مضاعف به اتمام برسد.

وی در پاسخ به اعتراض یکی از اعضای شورای شهر در خصوص عملی نشدن نتایج سفرهای خارج از کشور مدیران شهرداری و برخی از دیگر اعضای شورای شهر گفت: تمامي سفرهايي كه شهرداری و  اعضا شورا رفته اند ارتباطي به شهرداري نداشته اند و در همه موارد دعوت از طرف سازمان ها يا جاهايي كه به نوعي با آنها قرار داد داريم صورت گرفته است تا از طرح ها و يا سفارشات بازديد داشته باشيم.

نجفی در پایان تصریح کرد: شورای شهر و شهرداری تبریز کمترین میزان سفرها را در کشور داشته اند و به صورت قطع شاهد استفاده از تجربیات این سفرها در جریان مسئولیت های شهری خواهیم بود.


نوشته شده در   يکشنبه 19 مرداد 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode