ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 3 دي 1403
دوشنبه 3 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 25 ارديبهشت 1389     |     کد : 7591

غذاي چرب نخوريد؛ افسرده مي‌شويد

رژيم هاي غذايي که حاوي غذاهاي آماده و چرب هستند خطر ابتلا به افسردگي را افزايش مي دهد...

 رژيم هاي غذايي که حاوي غذاهاي آماده و چرب هستند خطر ابتلا به افسردگي را افزايش مي دهد.
به گزارش واحد مرکزي خبر، محققان دانشگاه کالج لندن اعلام کردند مصرف زياد سبزيجات تازه ، ميوه جات و ماهي موجب جلوگيري از حالت افسردگي مي شود.
اين گروه از محققان کارمندان يک اداره را که به برخي از آنها غذاهاي طبيعي داده مي شود و به برخي ديگر غذاهاي آماده و فراورده هاي لبني با چربي بالا و دسرهاي شيرين، با هم مقايسه کردند.
همچنين سيگاري و يا ورزشکار بودن افراد نيز مورد توجه قرار گرفت.
نتايج تحقيق نشان داد که گروهي که از غذاهاي طبيعي استفاده مي کردند 26 درصد کمتر از کساني که غذاهاي آماده چرب مي خوردند به افسردگي مبتلا مي شوند.
گروه دوم 58 درصد بيشتر در خطر ابتلا به افسردگي قرار دارند.
براساس يافته هاي اين تحقيق که در مجله روانکاوي انگليس منتشر شد، اين پديده به علت وجود حجم زياد آنتي اکسيدان موجود در ميوه و سبزيجات است و خطر ابتلا به افسردگي را کاهش مي دهد.
از سوي ديگر ميزان بالاي اسيدهاي چرب غير اشباع که باعث تحريک فعاليت مغزي مي شود که در ماهي موجود است نقش مهمي در پيشگيري از ابتلا به افسردگي دارد.
اين تحقيق روي سه هزار و 486 نفر با سن متوسط 55 سال انجام گرفت.
براساس نتايج اين تحقيق که در کنفرانس سالانه چاقي مفرط در دانشگاه نيولورلئان ارائه شد هر وعده غذايي که در بيرون از منزل صرف مي شود به طور متوسط نيم کيلو به وزن انسان اضافه مي کند.
دو وعده غذايي يک کيلو و دويست و پنجاه گرم و سه وعده غذايي بيرون از منزل دو کيلو به وزن انسان اضافه مي کند.


نوشته شده در   شنبه 25 ارديبهشت 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode