مرتضي صفوي متخصص تغذيه گفت: مصرف كشمش به دليل داشتن كلسيم فراوان براي سلامت استخوانها مفيد است و از پوكي استخوان جلوگيري ميكند.
اين متخصص تغذيه در گفتوگو با فارس ، افزود: كشمش ، ميوه خشك مغذي است و سرشار از آهن، پتاسيم، كلسيم و ويتامينهاي گروه B است.
وي گفت: كشمش سرشار از انرژي و كمچرب است، داراي خاصيت آنتي اكسيداني است و از تخريب سلولي جلوگيري ميكند ، براي سلامت استخوانها و جلوگيري از پوكي استخوان نقش مهمي بر عهده دارد و به همين دليل مصرف آن براي زنان قبل از يائسگي بسيار مفيد است.
صفوي گفت: فيبر موجود در كشمش از سرطان كولون و از رشد غير معمول سلولها جلوگيري ميكند و موجب كنترل قند خون در بدن ميشود و براي درمان بي نظمي معده و يبوست مفيد است.
وي افزود: مصرف كشمش سستي و رخوت را از بدن دور ميكند و موجب از بين رفتن آب اضافي بدن ميشود ، بدن را تقويت ميكند، دهان را خوشبو ميكند و منبع مناسبي از فيبر، آنتي اكسيدان و انرژي در بدن است.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: كشمش منبع ويتامين D و هورمون استروژن است و با وجودي كه شيرين و چسبناك است مصرف آن بر دندان اثر مخربي ندارد و موجب خرابي دندان نميشود.