ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 18 ارديبهشت 1389     |     کد : 7496

براي جلوگيري از پوكي استخوان باقلا بخوريد

برليانت بزرگمهر متخصص تغذيه گفت: مصرف باقالا به علت داشتن كلسيم و فسفر بالا از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند...

 برليانت بزرگمهر متخصص تغذيه گفت: مصرف باقالا به علت داشتن كلسيم و فسفر بالا از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند.
اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: باقلا حاوي ويتامين‌هاي A،B وC و املاح معدني مانند فسفر و آهن است. همچنين باقلا داراي مقدار زيادي آب است كه مي‌تواند از يبوست پبشگيري كرده و براي سلامت پوست مفيد باشد.
وي گفت: باقلا يكي از منابع پروتئين و انرژي محسوب مي‌شود، اما افراد مبتلا به فاويسم از مصرف اين ماده غذايي و حتي بوييدن آن بايد خودداري كنند، زيرا بيماري آنها تشديد مي‌شود.
اين متخصص تغذيه اضافه كرد: پروتئين، كلسيم و پتاسيم باقلا بسيار بالاست و مصرف آن از ابتلا به پوكي استخوان جلوگيري مي‌كند. همچنين مصرف آن به كنترل فشار خون بالا كمك كند و همچنين پتاسيم موجود در آن براي سلامت قلب‌ و ‌عروق مفيد است. 


نوشته شده در   شنبه 18 ارديبهشت 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode