ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 17 تير 1403
يکشنبه 17 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 24 خرداد 1393     |     کد : 73679

قهوه، ضد خرابي دندان

اعتدال در مصرف قهوه سياه و تلخ از خرابي دندان پيشگيري مي کند.

اعتدال در مصرف قهوه سياه و تلخ از خرابي دندان پيشگيري مي کند.

به گزارش سايت «هلث نيوز» و به گفته محققان برزيلي، دانه قهوه داراي خاصيت ضد باکتريايي است که براي حفظ سلامت دندان مفيد است.

محققان عصاره اي از نوعي قهوه به نام «کانه فورا» که ۳۰درصد قهوه جهان را تشکيل مي دهد روي دندان هاي کودکان، آزمايش کردند. آنها دريافتند قهوه، جرم هاي باکتريايي را که علت عمده پوسيدگي دندان است غيرفعال مي کند. جرم دندان عامل اصلي خرابي و پوسيدگي دندان و بيماري لثه است.

محققان با بررسي دندان هاي شيري کودکان و استفاده از باکتري در نمونه بزاق دهان آن ها و قرار دادن بيوفيلم هاي آماده شده درمحلولي از عصاره دانه قهوه به اين نتيجه رسيدند که قهوه باکتري ها را شکسته است (تجزيه کرده است). آنها بر اين نکته تاکيد مي کنند که افزودن شکر وخامه به قهوه، اثر مثبت آن را از بين مي برد.

منبع:روزنامه خراسان


نوشته شده در   شنبه 24 خرداد 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode