ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 25 آذر 1404
سه شنبه 25 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1389     |     کد : 7346

با كلم احساس سيري كنيد

مسعود كيمياگر متخصص تغذيه گفت: فيبر موجود در كلم، احساس سيري در فرد ايجاد مي‌كند و با خوردن آن، چربي و قند خون ديرتر بالا مي‌رود...

 مسعود كيمياگر متخصص تغذيه گفت: فيبر موجود در كلم، احساس سيري در فرد ايجاد مي‌كند و با خوردن آن، چربي و قند خون ديرتر بالا مي‌رود.
اين متخصص تغذيه درگفتگو با فارس افزود: كلم‌ سرشار از ويتامين‌هاي A و C و اسيد فوليك و حاوي مواد معدني مثل گوگرد، فسفر و كلسيم است.
وي گفت: بتاكاروتن و ايندول موجود در انواع كلم، ضدسرطان است و در بين انواع كلم‌ها، كلم بروكلي در پيشگيري از سرطان موثرتر است.
اين متخصص تغذيه افزود: مصرف برگ يا آب آن داراي خاصيت ضدالتهابي در بدن است و مصرف آن به دليل وجود مواد گوگردي براي پاك كردن دستگاه گوارش بسيار مفيد است.كيمياگر گفت: كلم از بيماري‌هاي قلبي‌ و عروقي پيشگيري مي‌كند و اگر كلم از نوع قرمز باشد، به دليل داشتن ليكوپن، اثر آن براي افرادي كه داراي بيماري قلبي و عروقي هستند چند برابر مي‌شود.
وي افزود: وجود ماده‌اي به نام «اسيد تارتاريك» در كلم از تبديل قند و كربوهيدرات‌ها در بدن به چربي جلوگيري مي‌كند. فيبر موجود در كلم احساس سيري در فرد ايجاد مي‌كند و با خوردن آن چربي و قند خون ديرتر بالا مي‌رود.


نوشته شده در   سه شنبه 7 ارديبهشت 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode