ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 14 تير 1403
پنجشنبه 14 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 26 فروردين 1389     |     کد : 7193

طعم خوش سبزیجات فشار خون را کاهش می دهد

تحقیقات نشان داده که مواد شیمیایی موجود در سبزیجات می توانند به پائین اوردن فشار خون کمک کند...

تحقیقات نشان داده که مواد شیمیایی موجود در سبزیجات می توانند به پائین اوردن فشار خون کمک کند ترکیب رنگ و بویی که در تمام سبزیجات یافت میشود میتواند یکی از دلائلی باشد که از مردم در برابر بیماریهای قلبی محافظت میکند .
به گزارش سلامت نیوز ، در سبزیجاتی مانند بروکلی و کلم یک ماده شیمیایی به نام اسید گلوتامیک وجود دارد باعث جلوگیزی از بیماریهای قلبی میشود دیگر از سبزیجات مانند لوبیا ، غلات سبوس دار از جمله برنج ، غلات ، نان و فرآورده های سویا مانند توفو و گندمی که در ماکارونی مورد استفاده قرار میگیرد هم کمک شایانی به ما در برابر حملات قلبی میکند .
بررسی 680 مورد افرادی که 40 - 59 سال سن داشتند -- به طور متوسط -- بیشتر از سبزیجات در رژیم غذایی خود استفاده میکردند نشان دهنده این است که آنها بیشتر از بقیه افراد فشار خونشان کاهش یافت.
پروفسور جرمیا ، متخصص طب پیشگیری در دانشگاه نورث وسترن شیکاگو ، امیدوار است بتواند یافته های خود را برای ترویج اهمیت دادن به غذای سالم منتشر کند یافته های خود را بیشتر ترویج اهمیت غذا خوردن سالم.
این مطالعات در مجله انجمن قلب آمریکا منتشر شده است .
دکتر ایان براون ، متخصص اپیدمیولوژی در کالج امپریال لندن ، گفت : "تحقیقات جدید نشان می دهد اسید گلوتامیک ، تا حدودی توضیح ارتباط میان پروتئین سبزیجات و پائین اوردن فشار خون باشد .
"گام های بعدی مطالعاتی می باشد که نشان میدهند چگونه گلوتامیک اسید ممکن است تاثیر بر فشار خون داشته باشد .


نوشته شده در   پنجشنبه 26 فروردين 1389  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode