ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 دي 1404
جمعه 5 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 6 فروردين 1393     |     کد : 69507

عینک جدید هوشمند گوگل در راه است

گزارش ها حاکی است که گوگل بعد از همکاری با شرکت لوکسوتیکا قصد دارد عینک​های هوشمندی را تولید و آن را با نام برندهای مختلف وارد بازار کند.

گزارش ها حاکی است که گوگل بعد از همکاری با شرکت لوکسوتیکا قصد دارد عینک​های هوشمندی را تولید و آن را با نام برندهای مختلف وارد بازار کند.

گوگل تلاش می​کند با تغییر ظاهر عینک گوگل و شبیه نمودن آن به عینک​های رایج بازار، مشتریان مختلف را به سمت ابزارهای پوشیدنی خود جذب کند.

شرکت های ری - بن، اوکلی، میومیو، آرمانی و لوکسوتیکا از سازندگان مطرح عینک در دنیا می​باشند.

گوگل و لوکسوتیکا یک سال گذشته را بر روی طراحی جدید عینک گوگل کار کرده اند، اما هنوز اطلاعاتی درباره نتیجه پروژه در دست نیست، اما گوگل تاکید کرده است که همکاری خود را با لوکسوتیکا را ادامه می​دهد و فریم​های مختلف و طرح​های گوناگون عینک را آزمایش می​کند تا نهایتا محصول نهایی با طراحی قابل قبولی روانه بازار شود.

اگر گوگل بتواند عینک هوشمند خود را در قالب عینک​های معمولی به بازار عرضه کند، استفاده از آن ساده​​تر شده و کمتر جلب توجه می​​کند.

عینک گوگل در واقع یک رایانه پوشیدنی است. این عینک بدون شیشه است. در واقع یکی از چشم​های کاربر کاملا آزاد بوده و تصویر توسط یک منشور بر روی چشم دیگر تابش می​شود.

یک دوربین 5 مگاپیکسلی در جلوی عینک وظیفهٔ عکس برداری و فیلم برداری با کیفیت 720 پیکسل، از آنچه را که کاربر می​بیند به عهده دارد.

این دوربین به همراه صفحه نمایش، صفحه کنترل لمسی، باتری و سایر اجزا در یک سمت عینک (پیش فرض در سمت راست کاربر) قرار داشته و بقیه اجزای عینک را قاب آن تشکیل می​دهد. (ایرنا)


نوشته شده در   چهارشنبه 6 فروردين 1393  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode