یک متخصص تغذیه گفت:« رفتن به رستورانهای بین راهی غیر بهداشتی و غیر استاندارد در ایام عید، آموزش غیر مستقیم به کودکان و انتقال ژن معیوب به نسل های آینده است تا موارد بهداشتی را نادیده بگیرند.»
دکتر تیرنگ نیستانی در گفتگو با «سلامت نیوز»، اظهارداشت:با توجه به نزدیکی ایام عید به مردم توصیه میشود در مسافرتها موازین بهداشتی را رعایت و تغذیه سالم و استانداردی داشته باشند.
وی افزود:«غذاهای دستکاری شده مثل کباب، سالاد و غذاهای گوشتی در معرض فساد و مسمومیت قرار دارند و برای سفر و بین راه مناسب نیستند.»
این متخصص تغذیه تصریح کرد:«غذاهای طبخ شده در ابتدا باکتریهای اندک و غیر مضری دارند و در طول مسیر و با گذشت زمان تکثیر و مسمومیت زا می شوند.»
نیستانی گفت:«غذاهای طبخی که به دستکاری نیاز دارند بهتر است هنگام توقف و استراحت در بین راه طبخ شود تا از سلامت بیشتری برخوردار باشد.»
وی ادامه داد:«بسیاری از افراد نیز به رستوران های بین راهی مراجعه میکنند که در صورت عدم توجه به موازین بهداشتی و استانداردها امکان مسمومیت های شدید وجود دارد.»
این متخصص تغذیه:«بسیاری از افراد با تفکر اینکه مسمومیت غذایی تنها به شکل اسهال و استفراغ ساده بروز میکند و اقدامات درمانی لازم را انجام نمیدهند.»
نیستانی سیستم ایمنی کودکان و افراد مسن را ضعیف دانست و اظهار داشت:«در افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند مسمومیت غذایی مشکل ساز است و می تواند سلامتشان را به خطر اندازد.»
وی تصریح کرد:«رفتن به رستورانهای بین راهی غیر بهداشتی و غیر استاندارد آموزش غیر مستقیم به کودکان و انتقال ژن معیوب به نسل های آینده است گه موارد بهداشتی را نا دیده بگیرند.»
نیستانی گفت:بسیاری از افراد نیز در سفرهای طولانی مدت به دلایل اقتصادی، سالم بودن و حساسیت از غذاهای کنسروی و بسته بندی استفاده میکنند که نسبت به روشهای قبلی بهداشتی تر است.»
این متخصص تغذیه در پایان توصیه کرد: «به منظور حفظ سلامت اعضای خانواده توصیه میشود از غذاهای غیر استاندارد و غیر بهداشتی صرف نظر کنند.»